ahojte, už dlhší čas pozorujem, že sa mi z ničoho nič po tele na nezvyčajných miestach také malinké modriny, no a teraz sa mi objavila na vnútornej strane lýtka taká väčšia a voľaktorý deň mi začala tiecť krv z nosa, máte s tým niekto skúsenosti?
v mojom veku to podľa mňa nie je normálne, aby mi začali praskať cievky :/
Modriny
nika a mala si aj krvácanie z nosa?
začiatkom jari som mala opakované nádchy, z ktorej som len veľmi ťažko dostávala a bolí ma dosť často chrbát, ale nechcem si to s tým spájať...skúsim to céčko a ak sa znova niečo objaví, určite pôjdem na vyšetrenie
v poslednom case sa tu objavuje vela tem kde niekoho nieco pichne a ma uz rakovinu...katastrofa...
pri leukemii by mala viac priznakov, minimalne zvysena unava, slabost a zdurenie uzlin...je smiesne po par modrinkach a krvacaniu z nosa hned strasit s leukemiou :-)
ale ak ti to pomoze tak si daj urobit KO, moze ist o slabsiu zrazanlivost, oslabene cievky, a podobne...ale ja by som to videla na to cecko:-)
a inak, kedysi ked krvacalo z nosa tak sa islo na orl a tam sa tzv. "vypalovali" cievky...teraz za vsetkym hladame rakovinu...
nechcem strašit ani nič aj mne sa tvoria odveci modrinky už dlhšiu dobu..jeden čas mi zistili že mi chýba železo tak som ho doplnila a prestalo to no po roku to mam zase . Ale už k tomu krvacaniu z nosa,je to priznak leukemie, takže šup preventivne pakuj radšej k doktorovi a na hematologiu,nepodcenuj to :)
agnes-aj umely vitamin c je ucinny...mala som totiz ten isty problem a odkedy ho beriem je to v pohode :-)
Daj si radsej spravit vysetrenie krvi ci to nie je nieco vaznejsie. Vraj umely vit. C nie je vobec ucinny.
teraz uz zelenina a ovocie nema tolko vitaminov a uz vobec nie na to aby to pokrylo dennu potrebu...
obcas to moze signalizovat aj nejake ochorenie, ale to by si musela mat ovela viac priznakov nez modriny :-)
tiež som už nato myslela, ale príde mi to trošku absurdné :D, keďže mám podľa mňa dostatočný prísun vitamínov z ovocia a zeleniny...a príde mi aj to nezvyčajné, že naraz ich mám len 1-3 zmiznú a po krátkom čase zas sa mi niekde vytvoria...
mas malo vitaminu C,treba doplnit...kup si v DM drogerke- maju v doze prasok a toho si davaj tak 1 gram denne...po par dnoch ti to prejde :-)