Ahojte, aký vekový rozdiel si myslíte, že by mal byť maximálne medzi partnermi?? Ja mám o 14 rokov staršieho partnera a zdá sa mi, že je to príliš veľa. Ako ste na tom vy??
Vysoký vekový rozdiel
Ja mám tiež staršiu priateľku o päť rokov. A čo? Kde je napísané že muž musí byť starší ako partnerka? Ona pritom vyzerá mladšie na svoj vek, takže kto nás nepozná ani nevie. Klape nám to super v posteli aj vo všetkých sférach nášho ľúbostného života. Zaťiaľ :P
Mladší-starší je to jedno, je to o vzájomných sympatiách a porozumení na oboch stranách.
Milujte sa a s množením to nepreháňajte! :D
To ci sa budu za vami ludia na ulici otacat zalezi na vyzore vas oboch 14 neni vela. Ja som zas mala napadnika ktory bol o 16r. starsi, ale nemohla by som byt s nim lebo ja som vyzerala ako jeho dcera... ja na svoj vek vyzeram dost mlado a on zas na svoj vyzeral staro... proste genetika tu nezmenis. Pozri napr. na Laciho Skrike a jeho manzelku medzi nimi je myslim 13r. a vobec to neni vidiet alebo Megane Fox ma manzela tiez o 13r. starsieho a vobec uplna pohoda. Zalezi od konkretnych ludi ze jak to vyzera "ako pasujete k sebe" ked to nevies posudit opytaj sa kamaratiek :)
dodik;neodsudzujem ta ani sa ti nesmejem...ale daj na moje slova!za par rokov si najdes seberovnu!preco? to sam uvidis
Julia vyzera to tak ze jeho vek nebude jediny problem. Ak by si ho uprimne lubila nezaoberala by si sa tym "co povedia ludia". alebo sa mozno mylim a si jeden z ludi co je ochotny zahodit pravu lasku kvoli nazoru ostatnych...tak ci tak, kamaratka ma o 17 rokov starsieho manzela a pohoda, nevlastna sestra ma o 14 rokov starsieho manzela no a? co na tom...ked sa dvaja maju radi tak co...ale keby to bol rozdiel nejakych 30 rokov to uz by som asi nechapala:)
ahoj ja mam 22 a moja priatelka ma 47 a vsetko je v pohode rozumieme si vo vsetkom a nevimenil by som ju za nic je nam spolu vyborne hoci niekedy sa stane ze sa ma pitaju ze ci je to moja mama alebo svokra ale ja to neriesim ja nezijem stoho co si ludia myslia alebo hovoria proste mame sa radi a hotovo a tych 25rokov hore dole
tak tak, pravda
tak je to veľa, taký najviac 9 ročný je ideálny ale však keď je vám spolu fajn tak čo riešiš. Užívaj si tu a teraz, čo bude o desať rokov nevie nikto, možno už sa budete rozídení ale teraz si to užívaj spolu s ním a nerieš. Veď o desať rokov už tu byť nemusíš. Treba žiť prítomnosť a neriešiš budúcnosť.. nikto predsa nevie či bude žiť zajtra, o týždeň, o pol roka.
Tak, ale sa bojim napr. co mi na to aj moji najblizsi a pod. mozu povedat
typické slovenské, len pozerať nato čo povedia druhí a nežiť si svoje šťastie.. len aby druhí boli spokojní a ja nie... ach slovaci kedy dostanete rozum. Takí amíci na druhých serú a robia si podľa seba a slovák len aby druhí mi to odsúhlasili lebo bude zle...
tragikomedia..