Vyhladava dievcata na pokeci

Príspevok v téme: Vyhladava dievcata na pokeci
Edna001

Musim sa niekomu vyrozpravat. Obaja mame 25 rokov....Moj 4 rocny vztah je ako kazdy iny...obcas hadky,obcas velka pohoda, poznate to. Ide o to, ze v poslednych rokoch priatel stratil kamosov - z jedneho sa vyklul klamar, druhy odisiel pracovat do zahranicia. Ten jeden, ktoreho ma sa s nim sice casto stretava, ale vraj nechce byt na neho odkazany zakazdym...A tak si zacal na pokeci hladat kamosky, s ktorymi by travil cas, ked nebude so mnou....Vraj s chlapmi nema dobre skusenosti a tak vyhladava zeny. Pytala som sa ho, podla coho si ich vybera. Vraj urcite nie podla vyzoru, ale podla toho, ci ma ta baba nieco v hlave, ci ma zaluby ako on a podobne...Jednu som vsak videla a skoro som odpadla...Totalne jeho typ, presne take sa mu pacia. A ja teraz neviem, ci sa zachovat ako dospela osoba a nechat ho, nech sa stretava so zenami z pokecu za mojim chrbtom, alebo budem ufnukane decko, ktore robi z komara somara...Ma problem ukazat mi ich na fotkach, vraj ho obmedzujem, pricom chcem len zhodnotit, ci si ich ozaj nevybera len podla vyzoru....Ja fakt neviem co robit, som zufala. Na jednej strane chcem strasne verit, doverovat, ale na druhej strane nechcem byt ani stihacka, ani mu rozkazovat. Nemam prosto z tohto celeho dobry pocit, to je vsetko...

Edna001

To o com pises?
Samozrejme, ze mu chcem dopriat a aj mu doprajem , ale v nasom vztahu...chcem aby mal kamaratov/kamaratky, ale snad sa nebudem tvarit, ze je vsetko v pohode, ak cielene vyhladava na internete take zeny, ktore sa mu fyzicky aj pacia....