Ide oto ze momentalne nemam priatela a ja si teda nemam dovod holit nohy kazdy den. Holim len vtedy ak si chcem obliect suknu, saty alebo kratasy. Ak je chladno dlhsie , tak si ich neholim cely ten cas pokial samozrejme nejdem k nejakemu lekarovi na vysetrenie. Holite si ich pravidelne aj ked nemate priatela? Viem trosku divna tema ale tak neviem ci robim spravne aj ked viem ze je to moja vec mi poviete. Len chcem vediet. Dakujem za pochopenie :)
Babule holite si nohy pravidelne?
Ja si neholím každý deň, tiež len keď beriem oblečenie ktoré nohy odhalí inač nie, načo. Zbytočne si dráždiť pokožku. Frajera mám ale ten chodí za prácou do zahraničia na týždnovky takže najma vtedy keď nieje doma. Jedine čo si holím pravidelne je podpazušie ale aj to len každý tretí deň. Okolie bikín si holím len keď je doma frajer, keď ide ku gyndošovi a keď mám dostať krámy, ináč tiež nie. Nebaví ma ako niektoré každý deň holiť všetko čo rastie na tele. Zbytočnosť. Keby som mala frajera vždy doma tak hej ale takto načo :)
Je to skutočne na Tebe, keď Ti to takto vyhovuje,načo meniť. Ja si holim nohy a vsetko ostatné každý deň. Mám takú rutinu v sprche a už to robím úplne automaticky. Ja si zase neviem predstaviť že by som sa neholila každý deň. Aj som to skúsila,no som potom nervózna, že napríklad v noci keď spim iba v nohavičkach,tak ma to picha :-)
Spočiatku som to robila ako ty, však načo sa štvať, teraz však uvažujem, že budem pravidelne, nechce sa mi potom odstraňovať celú tú džungľu na nohách :D
však si nehoľ, čo riešiš? máš nohavice tak to nieje vidieť. Ja si tiež holím podľa potreby a nie pravidelne.