Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie pomocou švihadla?

Príspevok v téme: Chudnutie pomocou švihadla?
Anezka

Ahojte, chcem sa opýtať, či má niekto skúseností s chudnutím pomocou švihadla, čítala som veľa názorov, že skákaním na švihadle sa dá schudnúť z nôh, ale čítala som aj názor, že skákanie môže zhoršiť celulitídu, tak by som chcela vedieť ako to naozaj je, či sa vám pomocou švihadla podarilo schudnúť z nôh alebo to nemá žiadny zmysel, lebo podľa mňa to môže pomôcť akurát tak na lýtka, ale ak by sa tým dalo z nôh schudnúť tak by to bolo skvelé, lebo mne na nohy už okrem behu asi nič nepomôže :(

Anezka

a nevie niekto či sa skákaním na švihadle dá aj spevniť pokožka? lebo moj najväčší problém je ochabnutá koža ani nie tak postava ako toto ... a v tomto teple sa jednoducho neprinutim ist von behať.. to sa nedá :(

Meretseger

Anezka - No, to keby som si pamätala. Ale až taká dlhá doba to, myslím, nebola. Naozaj je to totiž náročné na kondičku a tiež sa pri tom dá dobre zapotiť.

kek

Skákanie cez švihadlo je podľa mňa veľmi náročné na kondičku. Ja mám radšej stepper, pri tom sa totálne spotím.

Anezka

a za cca aký čas sa ti takýmto spôsobom podarilo schudnúť 5 kilo ? :) asi začnem teda aj ja každy deň cca pol hodinku si to nejako podelím, myslím že je to celkom zvládnuteľné, tak som zvedavá či sa dostavia nejaké výsledky :) ..dúfam že áno, hlavne na nohách lebo to je u mňa katastrofa :(

Meretseger

Skákávala (divné slovo) som každučký deň, dopoludnia 15 minút, popoludní či skôr navečer 10 min. a celkom to stačilo. Alebo, ak som bola veľmi aktívna, 20 a 15 min. Pustila som si k tomu hudbu a už to jelo :) A pamätám si, že raz som preskákala celú hodinu, ale to som mala vysokú glykémiu (som diabetička), tak preto :)

Anezka

A ako často a ako dlho treba cez to švihadlo skákať aby to malo nejaký účinok ? ..5 kilo by mi aj stačilo :) 5 som už schudla pravidelným cvičením za cca 2 mesiace ale teraz v tomto teple sa ku klasickému cvičeniu neviem prinútiť :(

Meretseger

Skákaním cez švihadlo som schudla 5 kg, teda kým som neprestala, určite sa to prejavilo aj na nohách. Teda asi, už si nepamätám :o)

redka

no a neviem ci tym skakanim netrpia aj klby.. neviem, len si tak myslim,,, ked skakat tak skor na trampoline, tam nemas take narazy...