Ahojte, prosím tie, ktoré ste boli na plastike nosa, aby ste napísali podľa Vás najlepšieho plastického chirurga...alebo len stručne či ste spokojné, nespokojné...a tak isto podľa Vás najhoršieho plastického chirurga po celom SK. Chcem to vedieť, aby som mala lepší prehľad a ľahšie rozhodovanie pri výbere toho pravého odborníka...určite má každý jeden pozitívne aj negatívne hodnotenia, no rada by som vedela kto z nich bude prevládať. Vopred Vám veľmi pekne ďakujeeeem!!!! :-)
Najlepší plastický chirurg na nos
m8, u koho v pezinku si bola na opke? za makku cast je to dost vela..
A ako ti dopadlo zuzovanie spicky? si spokojna? tvar drzi aj po roku?
som bola v pezinku pred rokom. som ho mala ako malá polamany, tak som si ho tam išla narovnať. dohodli sme sa že bude pracovat makkymi a aj z kosti brusit no 30min pred opkou za mnou prišiel pozrel na mna a povedal že z kosti netreba tak som mu uverila...lenže vypočet ceny bol 1400 a nie je to vela ked mi len zužoval špičku?? :D
už ma to niekolkokrat napadlo mu napisat že sa ho na tu cenu spytal, že či ta špička mala tolko stať...
klasika a čo ti robil?
Veru poznám a nielenže som počula, ale aj skúsila:-).MUDr.Mládek- osobné skúsenosti.
klasika, no ja by som bola tiež za Nitru, ale neviem kto tam je dobrý, o nikom som nič nepočula...ty vieš o nejakom dobrom odborníkovi???
no a čo sa týka červeňa, tak idem na reopku, ale predtým som bola u iného, ktorý mi robil len mäkké časti a nestačilo mi to...s červeňom sme sa dohodli, že mi spraví aj kosť, aj mäkkú časť, no a ako na mňa pôsobil..že si bol aj neistý mojim nosom, asi je preňho náročný, preto mi asi vyčíslili tak vysokú cenu 1920 eur...a to je pre mňa naozaj moc...a ešte je to aj ďaleko :(
Romanticka25, na kedy si objednana k dr. Cervenovi? Ides prvýkrát ci reoperacia? Ja by som mala ist na reopku,a neviem ku komu..tiez som z toho zufala, stale sa tym trapim a zvazujem. Vazne neviem co robit..Bola si na konzultacii u dr. Cervena? Ako na teba posobil a co ste sa dohodli, co ti ide robit?
Skúste Nitru.Je dobrá,vynikajúci prístup aj služby.
anabel nebola som ešte na opke, stále sa rozhodujem...síce som objednaná doktorovi Červeňovi, no nie som si ním istá..:( takže som zúfalá, že ku komu mám ísť..
Romanticka bola si uz u niekoho? Mozes odporucit?
Bolo by perfektne, keby sa niektorému doktorovi podarili vzdy vsetky operacie podla predstav pacientov..to by bol najlepsi plasticky chirurg.
Ahoj, osobne som neabsolvovala plastiku nosa ale viem ze najlepsi plasticky chirurg na SK je pan Dusan Cerven z BB. Ludia od neho velmi chvalia pracu hlavne zvacsenie prsnikov a plastiku nosa. Budes s nim urcite spokojna. Drzim prsty :-)