dobry den, kolko percent z platu je rozdiel medzi hrubym a cistym? od coho to zavisi? a da sa to vobec takto zovseobecnit? viete mi niekto poskytnut nejake info? vdaka:)
Plat v hrubom / cistom
wreck - neviem...ale dovolim si tvrdit, ze nepisem len za seba tu na vychode, ze toto dosahuje mozno tak 30% ludi...ano mame VSE, US steel, Biely dom :p :D tam su platy dobre...ale vacsina robi sa minimalnu mzdu, alebo nieco nad minimalnu
juj, to v dakych zlych vodach lovis. :(
tu kukaj: www.platy.sk
mam pracu, ale chcem ju zmenit, ale co citam inzeraty, rovno je napisane mzda: minimalna :/ ani sa neunuvaju uz napisat nieco ine...
len co s hypotekou, aj v BA by sme museli niekde byvat...a zase dalsia hypoteka, alebo najom, ked odist, tak asi uz uplne do zahranicia, nielen sa posuvat po Slovensku, lebo ano su rozdiely v platoch, ale zase nie az take markantne, myslim, ked clovke musi riesit byvanie, sme rodina, takze sa v dvojizbaku s niekym cudzim urcite tlacit nechceme, kamrat co byva v BA nadava, ze vychodniari znizili priemernu mzdu v BA, nema pracu a nechce ist robit za 600 e :)
och... vychod si vobec nezasluzi taku izolaciu a rozdiely v prilezitostiach. :(
ja viem. :( a obzvlast tebe by som to taaak doprial. ty si viditelne pohodova baba, uz len takto cez text.
tych 875 nie je ani len priemer pre bratislavu za minuly rok, takze tu by to nebol problem. vychod si to vobec nezasluzi.
ked bude male samostatnejsie, budes este stale mlada, vykonna. pokukas ponuky a najdes nieco lepsie. :) alebo sa mozno prestahujete blizsie na zapad.
hm, kde su take miesta, kde zvysuju tak platy? :D aj mne zvysili, al enejdem pisat o kolko, lebo by ste sa mi tu smiali :)
da sa. mas 500 hrubeho, superhruba mzda je nejakych 675. po nejakom case mas postupne 875 hrubeho a to je v cistom tych 670. :-)
neda sa to stale posuvat, bo potom by z toho bola nedostizna meta a bolo by to frustrujuce.
ano vsetci snivame, ze ak eby to bolo dostat superhrubu mzdu v cistom :p :D
dakujem vam:)