Menštruačne bolesti - stále tá pohotovosť?

Príspevok v téme: Menštruačne bolesti - stále tá pohotovosť?
ninikyky

ahojte, mavam dosť pravidelny cyklus ale vždyked to príde končím na pohotovosti. mam problemy so žaludkom a s travenim (ešte nevieme čo tak mam dlhodobu dietu) lieky proti bolesti nezaberaju hlavne nie tie čo sa daju kupiť voľne. mavala som indometacinove čipky jedine tie zaberali ale už nie, jedine mi zaberaju injekcie na pohotovosti a tam ma beru na rukach v takych stavoch že mam zimnicu, je mi na zvracanie, spala by som, nevladzem rozpravať, celá sa trasiem a točí sa mi hlava na odpadnutie... čo stým? v žiadnom prípade nechcem HAK a porodiť sa ešte tiež nechystám. mam 19 rokov a som už z toho zufala kedže mam isť čoskoro pracovať ked sa miupravi traviaci trakt.. a neviem či bude v pohode si brať dovolenku 2 dni v mesiaci kvoli tomuto... :( za každu radu ďakujem.

normalna1

tak ja ked citim ze tie bolesti prichadzaju tak poviem muzovi aby ma urobil. . Pouzivam tampony tak to je v pohode. . A ked chlap neni doma tak sa aj sama. . 1x staci. . Ale co najdlhsie . . Je to podla mna take oblbnutie ze clovek mysli na nieco prijemnejsie

ninikyky

normalna1 ako často aby to pomohlo? to som nevedela, že na toto existuje takyto liek :D ... na akupunkturu si netrufam ihly su brrrrrrr :(

normalna1

ja som zacala menstruovat v 12tich rokoch , teraz mam 29 a na pohotovosti som bola kazdy mesiac. . Obrovske bolesti, triaska, vracanie. . Lekari mi nevedeli nikdy pomoct. . Tvrdili ze si vymyslam a nechce sa mi chodit do skoly (a to som mala same jednotky). Dokonca ma jeden lekar poslal na psychiatriu. . na pohotovost zbytocne chodit. . Poskusala som vsetky volnopredajne lieky. . Su dokonca aj specialne proti menstruacnym bolestiam. . A inak videla som dokument kde odporucili masturbovat. . Mam odskusane a funguje :) mam uz nejaky ten mesiac pokoj a uz ani lieky nepotrebujem

kablica

zistit, preco ti takto je a riesit, ak nepomoze jeden gynekolog, vyskusat ineho a dobreho
pochybujem, ze ti umoznia zakazdym brat si dovolenku, navyse na tolko dovolenky ani nemas narok