Vsimol som si v posledne teple ale aj hladnejsie dni ze tie mlade zaby zo ZS a SS akosi divne zacali obliekat co za mojich skolskych cias nebolo vidiet. Co je to za kombinacie ze KRATASY a CIERNE alebo HNEDE SILONKY POD NIMI?
Ved to vyzera strasne zle. To kto im takuto kombinaciu navrhol? Odkial to tie zaby maju? Este ked cierne kratasy a cierne silonky ale rifl. a nato cierne? Alebo som vcera videl ze jedna mala cervene a druha zelene kratasy a cierne silonky. Normalne sme sa s kolegami smiali na nich. To ako vazne tie zabule oblecu uz hocico len aby putali? Bud kratasy na hole nohy alebo silonky so suknou ci satami ale kratasy k sillonkam? Ako sorac za tuto temu ale nedalo mi nenapisat a vyjadrit sa. Ja len ze to v meste ale aj inych miest ked cestujem to akosi rozsirilo a nosi to takmer kazda druha zaba ci uz zo ZS alebo zo SS. Mozte mi tu nadavat ze p***viny riesim ale to uz naozaj moda speje ku koncu? Niesom zakomplexovany niktos ale musel som to dostat von zo seba. Sorac ak som niekoho nas*al. Prajem pekny den a mozte mi k tomu napisat svoje nazory a vysvetlenie lebo ja "nemam" odvahu :D sa tych uchychotanych "dam" opytat ze odkial to maju. S pozdravom Rasto.
Čo je to za módu?
podla mna to vyzera hlupo a nepekne takato kombinacia ako sortky a silonky nato. Neviem preco sa vsetky tie soplane musia jedna po druhej opicit a nosia to vsetky. Osortkovane a osilonkovane. Nepaci sa mi to!
Mer, to na tom obrazku, to si ty?
Nech sa paci obrazok a podla mna to je nadherna kombinacia. Az tak sa mi zapacila, ze som si pred dvoma rokmi zaobstarala aj svetrik a kratasky a samozrejme si dam pod to cierne silonky.
Jesisi kriste, to co je toto za tema? Ja mam 25 rokov a milujem kombinaciu kratasov - RIFLOVYCH a aj vseljakych inych plus cierne silonky. Ked je trosku chladnejsie pocasie je to uplne super. A este vies jake silonky nosim? Take co vyzeraju jak podvazky, len su to silonky. No a nech si mysli kto chce co chce, mne sa to paci a citim sa v tom dobre a to je zaklad. Vnucovat niekomu ako sa ma obliekat, lebo jeho predstavy su obmedzene, je dost smutne. Vzdy je krasne vidiet v uliciach roznorodost stylov. Nudit sa budem na dochodku :P.
dnes som si vonku spomenula na zakladatela temy, videla som pod kozenymi kratasmi telove silonky, aj pod jeansovymi cierne a vonku neskutocne horuuuuco, len v tomto by som videla problem :)
No šortky a zimné pančuchy hocijakej farby k tomu nosím aj ja - teda v zime. Ale mne je, ako už asi viacerým známo, úplne šumafuk, čo si o mne ľudia myslia, ináč by som nemohla robiť ten cosplay a vyraziť do ulíc povedzme takto:
nd06.jxs.cz
(tým myslím najmä tie linky, ale môžem ja za to, že Lara to tak mala v TR: Legend? ;)
Inak takto samozrejme bežne nechodím, že puzdrá na nohách apod. :D
Rasto25, môže byť aj horšie ako silonky. Ešte dávnejšie na strednej, naša spolužiačka si dala látkové šortky a pančuchy (rozumej zimné pančuchy). Bola jar, taká že ráno ti je chladno a poobede horúco.. No vyzeralo to divnô, , tak sme jej priateľsky naznačili že sa jej to ani moc nehodí.. Potom to už nenosila (mali sme asi 15, 16r)
Ja som cakala, ze v Kanade stretnem stylove baby, ale mozem povedat, ze Slovenky sa obliekaju lepsie. Jasne, najdu sa vynimky.
Sejla, myslis tu dokonalu uhladenost? No to je blbe aj na muzoch ;D.
Ale to suvisi skor s tym, ze si uplne iny typ a nevies sa s tym stotoznit :D.
mne to pride ako uplne normalna moda.
a ci to bolo out v nejakej krajine je uplne jedno.
teraz je to in tu.
a myslim si, ze SK je super v tom, ze sa tu zeny pekne a pritazlivo obliekaju, je vidno, ze tu ludom (aj muzi sa snazia) zalezi na tom, ako vyzeraju.
ja zas vzdy trpim v zahranici, ked vidim, ako sa ludia (teda hlavne zeny) obliekaju a ako vyzeraju.
aj ked uznavam, ze to je len zvyk.