ľudia neberte psychofarmaceutiká,nikdy vás to nevylieči je to len biznis...opýtajte sa svojho psychiatra podľa čoho vám určil diagnózu ktorú máte nech vám dokáže že ju máte ...neberte to tie lieky neliečia ale len zabíjajú...zabije vás to ,rozmýšľajte a hľadajte si informácie o pôsobení pschychofarmaceutik a ich vedlajsich ucinkoch ktoré vám ostanú aj po vysadení liekov...bol som uživateľ preto vám to tu píšem a som rád že som prestal brať ten bordel a vravím vám jediný kto vám pomôže vyliečiť sa z psch problémov ste vy sami ,zmente myslenie a vysadte ten bordel...
Neberte psychofarmaceutiká
nikto123 asi videl nejaký dokument o psychiatrii...nejak pred piatimi rokmi bola výstava v prahe o počiatkoch psychiatrie až do súčasnosti a presne s takými dojmami ako nikto123 odchádzali asi všetci po výstave. Ale nie je nič čierne ani biele asi ani v tomto prípade, keďže hromadne to naozaj nezabíja a napr. nájdu sa ludia, ktorým to pomôže. A tým, ktorým liek nesadol, alebo poznajú niekoho takého, tak nadáva na psychiatriu a prikloní sa k názoru ako má nikto123. A hej..farmaceutická firma celkovo je biznis, ktorý nikdy neskrachuje. Ale napr dakujem bohu za ibalgin, lebo v čase ked mám ženské veci, tak idem odpadnut od bolestí a tiež dakujem za lieky na alergiu, lebo by som asi zošalela bez nich, urvalaby som si nos abo čo...Tak som napr. ako nikto123 bola naštvaná na katolicku cirkev, že hrajú divadlo a od stredoveku ho velmi nezmenili..Moj jeden blizky človek je katolik a o tom všetkom vie, ale chodí do kostola preto, lebo od mala bol vedený (čo si ja myslím), že tam nájde pokoj pre svoju dušu, lebo tam je Boh..Ok, beriem.
Aj chemoterapia je svinstvo, hovor teda onkologickym pacientom, ze sa maju vyliecit radsej sami.
abc111 - psychicky naruseni, ktori su nebezpecni, nechodia na internetove fora o zdravi
Su chvile, kedy prave lieky pomozu nezabit sa. Konecne sa vymanit z depresie, obsesii, uzkosti. Mozno je to svinstvo. Ale niekedy zivot paradoxne predlzia. A osobne budem radsej s liekmi stastnejsie zit a kratsie ako bez liekov zmietana v psych. problemoch.
Ludia trpiaci psychozami by tie lieky urcite brat mali.
Treba si uvedomiť ten fakt, že psychicky chorých ľudí takpovediac vyrába ekonomická situácia, v ktorej sa nachádzame. Treba sa zamerať nielen na schizofrenikov, ale aj na ozdravenie ekonomiky.
Čo tak sledujem toto fórum, tak psychicky narušení sa skôr pokúšajú zabiť sami akoby chceli zabiť iných...
Ano vysadte to, hlavne schizofrenici a ti, ktori trpite psychozami by ste sa mali liecit sami, vsak potrebujeme , aby nam po uliciach chodili takito choromyselni, ktori su schopni aj zabit, ked to na nich pride.
Aké vedľajšie účinky si postrehol, resp. čo sa s tebou stalo po vysadení tých antidepresív?
Čo sa týka diagnóz, čo Dr. to iná diagnóza...