Zdravim, mojmu chlapcovi sa vyhadzal cely chrbatik. Uz to raz mal no v mensom rozsahu. Doktarka nam to nevie diagnostikovat, teda aj diaknostikovala ale tak obklukami ze uz ani neviem co. Furt nam iba masticky predpisovala, jedna jedina nam, pomohla znacky Bioderma co je neskutocne draha mast. Tato masticka nam dosla a nepouzivali sme ju asi mesiac vsetko bolo fajn. A zrazu sa zase vyhadzal... nepoznate to niekto? Prikladam aj fotografiu... najdete to na tejto adrese: 2i.sk
Exem? Alergia?
Dcéra mala niečo podobné na brušku,do dnes nevieme z čoho to mala,ale pomohli nám obklady zo šalvije a repíka,striedala som to.2x repík a 2x šalvija,v preibehu dňa.A na noc som natrela indulónou.po 3 dňoch to prešlo a viac sa to neobjavilo.
Pomohla nam tato masticka, pupaciky zmizli uplne do troch dni :) prv som napisal zlu masticku, je to v podstate to iste len tato je pre deti, oznacuje sa mimi. -odkaz odstránený-
Dam vediet urcite, ak chcete vyskusat konopnu mast odporucam zn. CurtisHelp, nam pomohla do dvoch dni od stavu aky je na fotkach. Ja konkretne som si kupil tuto. www.sunpharma.sk je dost draha, ale na vyskusanie sa da kupit aj mensie mnozstvo. Je dostat v lekarni, vacsie balenia su potom omnoho vyhodnejsie. Treba precitat na internete sa dozviete kadeco (len rozmyslajte prosim) majte dost rozumu aby ste si sami vedeli vyhodnotit informacie. Priklad ak verite co vam povedia v spravach TV tak radsej ani nic nehladajte. Daju sa kupit aj konopne potraviny, napriklad konopny olej ktory xxx kras kvalitnejsi jako olivovy panensky, oleja sa da jest do salatu ci na ine pripravy jedal. A dokonca sa da pouzit aj na liecebne uceli. Priklad potierat kozu pri podrazdeni, rychlejsie hojenie ran atd. (no to si treba este potvrdit) na internete su aj navody ako sa da takato super masticka vyrobit aj doma pomocou oleja, medicinskej vazeliny atd.. :)ako som uz povedal. Marihuana nieje zakazana preto lebo je to droga ale preto ze je to vseliek. Preco by ju musel clovek hulit ked sa nou moze liecit? Alebo hulit a liecit zaroven ;) dokonca som cital jeden pribeh od cecha. otec mal silnu rakovinu a jeho syn mu chcel pomoct no on vobec nechcel myslis si ze je to silna droga. Doktory mu davali najviac rok. Jeho syn, mu zacal drobit konope do jedla, pouzival konopny olej na pripravu jedal (bol kuchar). Po pol roku sa mu strasne zlepsilo. Mal chut do jedla, o5 pribral a zije doteraz. aj ked nador ma doteraz, no uz sa nezvacsuje a metastazy ustupili uplne.
ak zistíte končne presnú diagnózu, alebo po akej kúre alebo mastičke mu to zmizlo, dajte prosím vedieť...
klingačik...plný súhlas so všetkým, čo si napísal....držím chlapčekovi päste, aby sa z toho dostal...
Ono doktorka nam hovorila, ze to ma najskor z jedla. Skusali sme masticky kadeco jedine bioderma pomohla. Systematicky sme nato isli vylucovacou metodou. No neprisli sme nato. Uz odmalicka mu davame vsetko to co jeme my. Nie samozrejme klobasy a neviem co :D ale prihlad ak som jedol rozok s maslom som mu dal dve tri stipky (to este ani ked sme ho neprikrmovali). Proste stipky z kazdeho trosku nech si telicko zvyka na rozmanitost potravy. Ale jak sme vysadili umelinu. Ako kupovanu vyzivu, kadejake tie kraviny pre deti. Ked som ja tu vyzivu ochutnal som sa az zhrozil jako to chuti. Cista umelina, ako aj 7days croisanty, (to clovek citi) rozky, paradajky z billy,tesca ci supermarketu tu iba obrovsky SHIT umely. Kupil som rozky v bille, na druhy den som krpcovi isiel spravit nadrobeny roztek v mliecku a s medikom. Rozok sa chuval presne ako spongia, ostal uplne v celku a nechcel sa ani rozdrobit tak co davaju do toho cesta pattex? Tento svet je obrovska sracka uz. Ludia ked sa nezobudia bude velmi zle. Kazdy nato sere. Ja chodim nakupovat do pekarne,masiarne, zeleninu na trznicu od slovenskych pestovatelov. Syry, mliecko zo salasu mam to po ceste z prace. Aj ked sa nabeham, mozno o nieco viacej zaplatim ale krpec mi papa vsetko od paradajky az po kapustu. Neodmietol mi este asi nic :) velky rozdiel citim aj ja. Odtedy ak som kupil v tesku krasne cervene paradajky ktore z vnutra klicili sa supermerketom vyhybam. (okrem jednoty jediny market kde predavaju normalnu stravu. A na doktorov si tiez davajte pozor, na cloveku vidite jaky to je clovek. Niektori doktorkovia vedia byt taky, ze vase decko budu trapit, predpisovat vam sracky. Farmaceuticke firmy davaju odmeny doktorom ked predpisu ich liek pacientovy!!!! Preto si davajte pozor, niektore zrudy su schopne vase dieta dohnat k sialenstvu len aby zarobili par euro. My sme zistili, alebo aspon si myslime.. zena spravila chlapcovi do flasticky (domaci) bazovy sirup. Nevedela, prevas pozor Bazovy kvet obsahuje najviac alergenov z rastrlin ktore unas rastu!!! A serem sa ja na cele masticky chemicko geneticky zdegenerovane. Krpcovi som vcera vecer natrel telicko mojou konopnou mastickou, natrel som ho este dnes a verim tomu ze zajtra bude mat krasnu cistucku kosticku. (konope je proste vseliek) prepacte som sa rozpisal, chcel som vela napisat naraz no proste s nervami na tento svet sa to neda vrrr. nech sa dari.
Moze to byt alergia napr. reakcia na oblecenie. Bolo by dobre chlapceka zobrat k alergologicke, nech mu spravi kompletne testy. A tiez mozte skusat, napr. mu nieco ine obliect, ine materialy, ci sa to zlepsi.
Popravde, mne sa to zdá na niečo systémové...nemá malý alergiu na jedlo, čo by mu vadilo? moja malá keď mala 1 rok, tak sa podobne vysypala ale po celom tele, ale boli aj teploty a hnačky, po týždňovom pobyte v nemocnici nám zistili infekč. mononukleózu, súhlasím ...treba len chodiť po vyšetreniach!!!!!
ano ma to len na chrbatiku, trosku ako by mu to prestupovalo do bokou ale len tak jemnucko, toto sa mu objavilo asi za hodin. Vsimol som si ze mal dnes obleceny body s bavlny ale bol aj elastan. Nemohla by to byt niejaka alergia na nieco?