Ahojte ked idem do kopca alebo po schodoch sa zadycham,začne mi búšiť srdce, mám zavraty a pocit na odpadnutie pred tým sa mi to nikdy nestávalo. Takýto stav trvá asi ešte aj polhdinu potom. Mohli by ste mi poradiť čo by to mohlo byť u kardiologičky som bola a povedala mi že je všetko v poriadku
Búšenie srdca a dýchavičnosť
aj tu b 12 merali? to sa len tak bezne nerobi...
ak mavas silny menzes tak mozes mat anemiu vzdy po krvacani,mala by si brat stale nejake zelezo...a ta dychavicnost a rychly tep je normalne, kedze srdce nedokaze zasobit organy potrebnym kyslikom-lebo je ho v krvi malo, tak sa zrychli tep a pumpuje rychlejsie krv do organov aby nedochadzalo k odkysliceniu...ja beriem stale zelezo a v tazkych stavoch aj kyselinu listovu, b12 a vitamin C- to pomaha zelezu vstrebavat sa...
merali všetko je vraj v pohode ešte mám ísť na plucne tak uvidim čo mi tam povedia kardiologička ma tam odoslala
mineraly mas v poriadku? horcik, draslik, vapnik? merali ti? alebo este b 12 pri nedostatku je tiez mozne taketo busenie srdca a zadychavanie
Vraveli že silna menštruacia ale niekedy ma až uplne picha v hrudniku a nemôžem sa poriadne nadýchnuť tep u mna v klude sa vždy pohybuje od 95-130 uderov
a co ju vtedy sposobilo? mozno mas opat nizku hladinu...
mala som pred 2 mesiacmianemiu. Mi robili odber po doužívani liekov vraj mám hemoglobin vo vyborných hodnotach už
moze to byt anemia, ja to mavam ked mam nizky hemoglobin...robili ti krvny odber?