Mam priatela 1,5 roka. Rozumeli sme si len mam uz poit ze ma berie ako samozrejmost ako kus svojho majetku. Najviac ma zranilo to ze som sa pre neho pekne obliekla dala som si suknu aj ked sukne moc nenosim pretoze mam trochu nadvahu,pekne som sa upravila a prisiel ku mne lahol na postel a povedal ze je unaveny a pustil si tv. Potom ale po pol hodine povedal ze chce sex tak sme sa spolu vyspali potom zas tv bez akehokolvek pohladenia len sex. potom som mu dala najest potom tv a potom zasa chcel sx tak sme sa spolu vyspali aj ked som s toho bola velmi smutna kedze som sa tak snazila. Potom som ho isla odprevadit a na otocil sa za kazdou babou v sukni a komentoval to nehorazne ma to hnevalo tak som mu povedala ze nech si najde taku a on ze ci si myslim ze on taku chce. Pokracovalo to aj potom dalej tak som mu povedala ze akoby sa citil keby som na kaydeho chalana co ide tak hovorila a on ze co mi v tom brani. Asi si je preto mnou taky isty ze som tehotna a vie ze ho budem potrebovat. Zda sa vam to normalne? prosim o vas nazor Dakujem
Nevšímavosť priatela
on bol taky vzdy, ci az odkedy si tehotna sa takto sprava? ak vzdy, tak nechapem, ako si sa s nim vobec co len raz mohla vyspat, ak az teraz, tak... no tak ako si s nim isla po ulici, fakt by som zacala komentovat kazdeho trochu dobre vyzerajuceho chalana, aby som mu to vratila, lenze vie, ze ty to nespravis. ja by som to, aj keby sa mi do toho nechcelo, ale prekonala by som sa, len aby videl, ze si nemoze vsetko dovolit
no ale skratka, je to chruno a ja by som mu uz viac nedala, kym by nezmenil retoriku (ak sa teda nechces rozist, ale ja by som s idiotom neostala ani keby cakam dvojicky), ale teraz ho uz mozes "usmernovat" jedine tym, ze mu budes odopierat sex, az sa ti bude vyhrazat rozchodom, tak mu pobal kufre, a co ze ho budes potrebovat, na dieta ti platit bude musiet, takze
no tak toto je nazávideniahodná situácia ... ešte aj keď si tehotná ... inak on je nejaký tlk, nie? veď podľa mňa ťa nemá na nič iné, len na sex, 3x ste si posexovali on sa dobre najedol, išla si ho odprevadiť, kde sa ti ešte aj posmieval tým, že sa otáčal za inými ... Na tvojom mieste by som si veľmi zvážila , či s takýmto človekom ostať, aj napriek tomu, že si v inom stave ... Podľa mňa si to s ním skús vydiskutovať a ak nepomôže skončiť to ... Ak má takého hlúpe správanie na začiatku vášho vzťahu, nechcem vedieť aké to bude žiť s ním celý život.
Normálne to rozhodne nie je.Radšej to ukončite.