Mám 22,športujem,cvičím,makám na sebe,pracujem ale nemám holku ešte som ju nikdy nemal... a panic som ešte stále.je v tom problém ? alebo vo mne ? mám z toho depresie aj ked s chalanmi kecáme v krčme na pivku o ženských nejak sa nezapájam potrebujem ho stratiť .. a začať žiť .. nemám s toho strach,ale som dosť starý na to aby som sa tohoto zbavil,ako pomoc ? bordel ne ...
Stále panic!
27? :O a na co cakas prosim ta? :D nie pockat, budem hadat... :D ;)
no tak to je este v pohode. v tvojom veku to az take zvlastne nie je. uz som to pisal nizsie. mam 27. to je uz relativne unikatne, byt panic v tomto veku. :D
Hej 20 a ty? :D
tak ja netvrdim, ze by som to nebral, ze by som nechcel pannu. ak sa bavime o vztahu, tak tam su asi ine veci dolezite a ten sex sa casom nejako vycibri. aspon dufam. nic ine mi zatial ani neostava, len dufat :D
a ty mas kolko rokov? 20?
Tak to si tiez myslim ale zasa to musi byt strasne podarene ked su dvaja spolu a su svoji prvy :P ja by som to brala :P :D
tak ja si myslim, ze by mozno bolo lepsie ak by jeden bol vo vztahu skuseny aby toho druheho trochu uviedol do fachu. ale na druhej strane, no co ja viem, ked zatial nic neviem? :D mozno taka spolocna cesta spoznavania by bola zaujimava. :)
No co, panna + panic ved to je take mile ^_^ :D
to tak malo staci ku stastiu? :D
Ach, brala by som nejakeho panica :D :-*
no aj celkom rozumiem a chapem.