Mam strach ze mam lymfom

Príspevok v téme: Mam strach ze mam lymfom
Monika_Monika

Prosim poraďte mi. Pred mesiacom a pol som brala antibiotika nakoľko som mala hnis na mandliach. Na chvilu to zmizlo a teraz sa mi tam začal tvoriť zas nie moc, este sa mi aj tazko dýcha. Som alergicka : prach seno tráva atd. Teploty nemam ani nejake bolesti. Sem tam ma tak skriabe v hrdle no neda sa to nazvať bolesťou. Som uplne vystresovana. Okrem ineho mam aj za Kyvacom hlavy hore taku tvrdu nepohyblivu uzlinu ktora vobec neboli ma cca 1cm mozno centimeter a pol. O uzlinach som čítala všeličo mo vsetko bolo hrozne. Sem tam mam pocit ze mi puchne hrdlo a sem tam ma tak pichne v jednom aj druhom uchu. Zajtra som objednana k lekárovi no mam obrovský strach. Mam dvojročnú dcérku a stale len plačem co so mnou bude. Ja nepijem nefajcim a cvičim. Mam 27 rokov. Prosim mate niekto podobny problém ?

Zuzik57

ahoj, neboj sa, možno to čo si myslis že je uzlina, je nakoniec niečo ine. a keby to aj bola uzlina, neboj nemusi byť hned nadorova.

ja som sa takto tiež bala pred dvoma rokmi, ale mala som viacero priznakov, tiež same uzliny a po celom tele! niektore z nich mam stale, ale ked som sa prestala sledovať a hlavne čitat priznaky hned mi bolo lepsie:-)

doktorka ťa posle na sono a budes mudrejsia.možno zobere aj krv. ale podla mna by to bol problem keby ti uzliny pribudali.pokial mas stale len tuto jednu, tak nestresuj.

kabel

mat fobiu z lymfomu je nejaka moda, alebo co? kazdu chvilu sa tu niekto sam po internete diagnostikuje a kazdemu vychadza lymfom...
nemas priznaky lymfomu, to je vsetko