Prosim poraďte mi. Pred mesiacom a pol som brala antibiotika nakoľko som mala hnis na mandliach. Na chvilu to zmizlo a teraz sa mi tam začal tvoriť zas nie moc, este sa mi aj tazko dýcha. Som alergicka : prach seno tráva atd. Teploty nemam ani nejake bolesti. Sem tam ma tak skriabe v hrdle no neda sa to nazvať bolesťou. Som uplne vystresovana. Okrem ineho mam aj za Kyvacom hlavy hore taku tvrdu nepohyblivu uzlinu ktora vobec neboli ma cca 1cm mozno centimeter a pol. O uzlinach som čítala všeličo mo vsetko bolo hrozne. Sem tam mam pocit ze mi puchne hrdlo a sem tam ma tak pichne v jednom aj druhom uchu. Zajtra som objednana k lekárovi no mam obrovský strach. Mam dvojročnú dcérku a stale len plačem co so mnou bude. Ja nepijem nefajcim a cvičim. Mam 27 rokov. Prosim mate niekto podobny problém ?
Mam strach ze mam lymfom
Nemyslím si ze som hypochonder !!
hypochondria je narocna choroba
Neviem bojim sa aby to nebolo to najhorsie.
ahoj, neboj sa, možno to čo si myslis že je uzlina, je nakoniec niečo ine. a keby to aj bola uzlina, neboj nemusi byť hned nadorova.
ja som sa takto tiež bala pred dvoma rokmi, ale mala som viacero priznakov, tiež same uzliny a po celom tele! niektore z nich mam stale, ale ked som sa prestala sledovať a hlavne čitat priznaky hned mi bolo lepsie:-)
doktorka ťa posle na sono a budes mudrejsia.možno zobere aj krv. ale podla mna by to bol problem keby ti uzliny pribudali.pokial mas stale len tuto jednu, tak nestresuj.
mat fobiu z lymfomu je nejaka moda, alebo co? kazdu chvilu sa tu niekto sam po internete diagnostikuje a kazdemu vychadza lymfom...
nemas priznaky lymfomu, to je vsetko