Po 5 rokoch spoluzitia sme sa vzali,teraz to budu dva roky, co sme manzelia. Pocas nasho vztahu ma uz dva razy silno sklamal, raz to bola nevera po hadke { sice sa len bozkaval, ale mna to zranilo....a este viac to, ze sa k tomu hned nepriznal}pretoze som na pokeci nasla, ako flirtuje s druhymi, chce od nich nahe fotky atd....odpustila som mu, pretoze ho to mrzelo a robil vsetko pre to, aby ma nestratil. Dostal vtedy ultimatum, bud ja alebo pokec a vybral si mna....aspon tak to tvrdil....druhe sklamanie prislo pred pol rokom...nahodou mi na pocitaci zacali vyskakovat fotky nahej zeny zo skypu...zaujalo ma to,a tak som zistila, ze moj vtedy uz manzel mal dva roky zalozeny tajny nick na pokeci, skypoval cez webku s druhymi zenami a kedze boli nahe, nebola to obycajna konverzacia.....vtedy som chcela rozvod, strasne ma sklamalo to, ze ma dva roky klamal, podvadzal { internetovo}...ale on ma prosil, aby dostal este jednu sancu, ze je iba nevybureny nakolko som bola jeho prva, ze to lutuje a ze ma uz viac nechce zranovat. Bolo to tazke obdobie, ale povedala som si, ze dobre...ibaze odpustit mu to neviem, a zabudnut uz vobec nie....od vtedy preslo viac ako pol roka a nas vztah sa zmenil na nepoznanie....on je ten, co sa kvoli mne trapi, pretoze uz mu neviem davat tolko lasky kolko pred tym..vtedy som ho milovala oddane, zaslepene, obdivovala som ho, pritahoval ma...to vsetko sa stratilo...odmietam ho casto v sexe, co som pred tym bola ta viac akcna...neviem, ci to ma vyznam sa takto trapit....najviac ma mrzi to, ze on sa neskutocne zmenil k lepsiemu, proste stal sa z neho chlap, po akom tuzi kazda jedna...je pozorny, pomaha mi, urobi vsetko, co mi na ociach vidi, bojuje o moju pozornost....ale vo mne sa vtedy nieco pokazilo a ja to neviem vratit spat....najhorsie na tom je, ze ma uz dlhsi cas extremne silno pritahuje jeden muz, je starsi, a myslim, ze mu nie som lahostajna, ale drzi si odstup, pretoze moj manzel na neho ziarli az tak velmi, ze mam zakazane sa s nim bavit....a to sme boli pred tym velmi dobri kamarati.... uz som z toho zufala....mam tomu dat sancu, pockat este, mozno sa do neho nanovo sialene zamilujem....alebo nam mam dat obom sancu byt stastnejsi s niekym inym? mame 26 rokov...ziadne deti
Ostat s nim alebo nie?
pupik333 okej jedna licencia na program stoji cca 70eur. Licencia je dozivotna.
Instalacia zalezi od toho ci mas pristup k vasmu pc aj nerusene.
Da sa nainstalovat ako silent cez konfiguracny subor. Kde len spustis program a vsetko sa nakonfiguruje a nainstaluje v pozadi.
Alebo ides klasicky cez instalacneho wizzarda. Korektne nastavenie zaberie tak do 15-30minut cisteho casu. Mozno menej.
Program je neviditelny, nie je mozno ho vymazat odistalovat. Malo ludi to dokaze, viacmenej len experti kt sa rozumeju do nejakych HIPS alebo low level debuggingu. (to u tvojho priatela nehrozi) :D
Nastavenie toho programu si vyzaduje aspon nejaku zakladnu pc zrucnost ... ak tak mozem ti to zinstalovat cez teamviewer ked do toho chces vazne ist.
to je dobry napad s tym keyloggerom...ale ja som v tychto veciach dost mimo, ako sa to da nainstalovat do pc?
pupik333 tak klamu vsetci, ale imho asi tiez nemal dostatok sexu ked mal cas a sexualnu energiu este aj na toto.
Ja ho neospravedlnujem, to vobec.
Ale mozes byt rada lebo velmi dobry klamar to nie, prakticky by som sa cudoval keby ta podviedol, kedze on podvadzat vobec nevie a keby ta podviedol tak urcite by o tom vedelo cele mesto pri jeho podvadzacom skille.
Pre pokoj duse daj mu na pocitac nejaky keylogger. Aspon budes vidiet co tam vypisuje ked chces :) nechaj si to preposielat na email a mozes ho vymaknut v priamom prenose. Ked raz porusi to co slubil :)
prezyvka.....tam nejde ani tak o to, ze s kym ma podvadzal...ide o princip, ze niekomu veris a ten niekto tvoju doveru sklame...a este ta dva roky klame o niecom, o com vie, ze vas vztah kazi
Prezyvka, tak to si zabil :D
Vysvetlim ti tu neveru na pokeci:
Na pokec casto chodi zopar hlupacikov (tvoj priatel) kt si mysli ze za zenskymi nickmi su naozaj zeny.
Povacsinou su to muzi uchylaci a gayovia kt. posielaju stiahnute obrazky z amaterskych stranok z internetu a ziadaju od druhej strany(tvojho priatela) napriklad aby si honil na webke. Takze pogratuluj svojmu priatelovi najskor si tam par rokov honil pred nejakymi muzmi za fotky ktore najde na nete z nejakeho buletin boardu.
Zena si povacsinou ak robi webku da za to zaplatit. Alebo su potom rozne webcam chaty zahranicne kde ide cisto o to ze ty platis zenskej nejake drobne a ona sa vyzlieka plus je tam dalsich 1000 ludi.
Nejaky fyzicky kontakt je v oboch pripadoch vyluceny tj. pokec=gayovia a uchylaci na zenskych nikom + webcamchaty=amaterky co si za to nechaju platit a nikdy sa ziadna nestretne a podobne.
Skor by som povedal ze tvoj priatel je VOL ako to ze ta podviedol, kedze je pravdepodobne natolko hlupy ze naletel nejakym gayom :D.
BTW moze byt rad ze si ho niekto pri tom nenahraval aj ked mozno aj hej.
chlpac....predtym by ma chut na ineho chlapa ani len nenapadla.....zacalo to az vtedy ked zacal byt pre mna nie az taky dolezity, akym bol predtym.....
pupik333: Vy ste podarená dvojica... Chudák chlap ktorému sa asi niečo nedostáva a žena ktorá poškuľuje po iných.
pompo : chudák chlap? sám si to pokakal, tak mu treba, tiež mám partnerku a rovnako by stratila moju dôveru pri takomto veľkom klamstve... taktiež, keď mnou plieskajú hormóny, myslím na to, čo by som tým mohol stratiť... ihneď sa upokojím....ak to on nedokázal, tak má smolu
Musis sa rozhodnut sama ci to s nim este chces skusit alebo nie, ale ak sa rozhodnes ze ano, vas vztah uz aj tak nikdy nebude taky ako pred tym. On ho uz tak statocne nastrbil, ze to sa uz neda zlepit. Budes paranoidna, podozrievava, budes sa trapit, budes stale mysliet na to, s kym si zase vypisuje ked nie si doma a ci je naha... Raz sa da odpustit nejaky preslap, ale on ti klamal aj druhy krat a cele dva roky, keby si na to nahodou neprisla tak by kolko dalsich rokov klamal. Hrozi ti to, co spomina Maoam, ze ta aj tak raz vymeni. Darmo ty budes donekonecna zachranovat vztah ked on ho radsej pochova.