Asi by som to nemala riesit... Ale stale mi je luto, ked ja som doma, a priatel ide von s partiou, pije tam, potom hovori, ako bolo skvele, atd.. a na druhy den pride ku mne, a spi, alebo je mrzuty lebo je strasne unaveny. :(
Mam pocit, ze sa mi nevenuje, chcela by som s nim travit viac casu.
Je to normalne? Ja chcem, aby sa venoval kamaratom, ale nie na ukor nasho vztahu. Potom som ja ta zla, ze vymyslam. Poradte mi prosim.
Chodi bezo mna von do noci
inak vidno, ze este zije u mamky a ocka, inak by sa musel obracat, takto si uziva od rana do vecera ako sa jemu chce a vyhovuje mu to...
teba ma asi hlavne na sex
Keď si napísala, že má 29...hm doteraz som bola v tom, že je to taký 18ročný ochechulo. Na tvojom mieste by som si fakt položila otázku, či ti stojí za to. Byť s niekým vo vzťahu znamená aj mať nejaké spoločné zážitky osamote a halvne, že partneri chcú byť sami spolu a nie sa osprevedlnovať partíí. Sorry ale ten tvoj nie je do vzťahu. Ale evidentne mu ty vyhovuješ, ako taká kvázi bokovka popri kamošom. Sorry.
no...v 29 rokov ma fakt uzasny zivotny styl
na tvojom mieste by som si polozila otazku, ci chcem byt s muzom, ktory ma na prvom mieste svojich kamosov tohoto typu a vkuse potrebuje zatahy a ku mne domov sa pride vyspat
Sme spolu 5 rokov, on ma 29, ja 24. Obaja byvame u rodicov, ja studujem. Jeho priatelov poznam, ked pridem k nemu, tak ma berie von s nimi, no zas tam len sedim, lebo aj tak sa nevenuje mne ale im, a medzi starymi mladencami co riesia palenku a casnicky velmi nemam co povedat. Je to trochu zabity cas pre mna. Tak som niekedy radsej doma, ked viem, ako to aj tak dopadne. No potom ma trapia myslienky, ze zas zajtra, aj aj ku mne pride, tak bude spat cely den...
No a ked uz niekam mame ist, ci vymyslim program ja, alebo on, tak stale idu s nami oni. Lebo on povie, ze bude vacsia zabava, ked nas bude viac. A raz som kupila dva listky na divadelne predstavenie, tak sa ospravedlnoval kamaratom, ze skoda,no nabuduce pojdeme spolu vsetci.
Sami sme len ked pride ku nam domov, a ked prave nie je unaveny z predchadzajuceho dna, a nespi, tak je to fajn.
A kolko mate rokov? Zda sa, ze je este nevybureny
Lebo nemam auto, byvam v dedine, kde okrem mna su 4 stare babky, a nemam tu ziadnych rovesnikov alebo kamaratky... On je z mesta, tak chodi von s partiou takmer kazdy volny den.
Aj ked sa mi podari niekoho zohnat, co pride ku mne posediet, tak ide slusne o 10 domov. A vtedy ja idem do postele, a myslim na to, ze priatel je este vonku, a zajtra ked za mnou pride, tak sa vlastne pride ku mne len vyspat, lebo na nic ine nebude mat chut ani naladu...
Presne tak, chod von aj ty a nevymyslaj.
Ked s nim chces travit viac casu, skus mu to navrhnut. Samozrejme necakaj, ze "viac casu" bude znamenat prave to, ze sa prestane stretavat s kamaratmi. Uprimne, keby prestal, a travil svoj volny cas iba s tebou, tak by bol pekne hlupy.