Blahoželáte svojim bývalým?

Príspevok v téme: Blahoželáte svojim bývalým?
lenvasnazor

Ahojte.
Chcela som sa spýtať, či niekedy blahoželáte k meninám, narodkám alebo len tak poprajete pekné sviatky ex partnerom :)
Čisto cez telefón,sms alebo email...
Mám menší problém, že ja si vždy spomeniem no moji bývalí vôbec. Podľa mňa je pekné, keď niekto tomu druhému zaželá všetko dobré, občas si napíšu čo a ako, ale asi je to iná doba :)
Ďakujem za názor

citrusar11

Ja svojej ex prajem zdravie atd. ked jej pisem, ale najradsej by som jej poprial bezbolestnu rychlu smrt, aby som mal dieta len pre seba:-)
Sam nechapem, ze takej špine este dokazem popriat cosi pozitivne...

citrusar11

Chcel som založiť o tom tému, ale potom som si to rozmyslel.
Podľa mňa by ste mali viac času venovať aj svojmu duchovnému rastu. Nečítate sv. Písmo, riešite nepodstatné veci.
Ex neex, kašľať na to. Ex nás aj tak nikam neposunú.

citrusar11

Ja svojej ex gratulujem aspon cez email alebo cez sms. Ani sam neviem, preco to robim, lebo ona o to nestoji. Asi mi este nie je tak celkom ukradnuta. Mala by.

woo

a kym ste boli spolu tak si spomenuli? muzi take veci uspesne ignoruju. az na svetle vynimky. ked ta ignoruju, ignoruj aj ty ich.

Agnes998

Byvalym neblahozelam a ani oni mne. Ak ti tvoji byvali neblahozelaju tak ani ty im nemusis, nema zmysel snazit sa byt s kazdym za dobre, s kazdym kamaratka. Zaroven to byvalym nemozes vycitat. Nikto s tebou nemusi udrziavat kontakt a priatelske vztahy ak o to sam nestoji.