Neviem čo mám robiť. Mám mykózu a priateľ to dostal tiež. Ja to mám chronické a on ma obvinil že som s niekým iným bola.
Som zúfalá :( neviem čo mám robiť :(..rozišiel sa somnou len kôli mojím zdravotným problémom :( pomozte mi prosím niekto :(
Dostala som mykózu a priateľ ma obvinil z nevery
anonymka, myslim, ze treba zobrat opätovne STERY na kultivaciu + citlivost, urobit pri kvasinkach antimykogram, ak budu aj bakterie, pri nich antibiogram, ak je infekcia chronicka, liecba podla citlivosti dlhodoba + aj oralne cize kapsuly alebo tablety podla toho co ti naordinuju a paralelne k tomu liecba partnera detto a pocas celej liecby ZIADNY SEX
winki, to je casty pripad, velmi vysoke percento muzov je totizto bezpriznakovych, hoci su nosicmi patogennych mikroorganizmov
Brala som HAK 3 roky uz som vysadila... antibiotika som brala asi po vianociach mesiac..niesom diabeticka...
winki - tak toto je caste, ze zena mala vkuse mykozy alebo bakterialne vaginozy, zmena partnera a zena zdrava.....
treba spravit nove odbery na kultivacu a aj citlivost, pretoze aj kvasiniek je viacero druhov a mozes mat typ, ktory ma rezistencie voci istym antimykotikam, mozno ta treba preliecit systematicky oralnym antimykotikom + AJ PARTNERA DETTO
a ostatne otazky prosimta zodpovedaj, napr. HAK robi casto tento problem, antibiotika, neliecenie partnera, ked ma partnerka problemy atd atd atd
P.S. ak ta vkuse obvinuje, tak neviem ci sam nema za usami
neodpovedala si na dolezite otazky, inak ti nemame ako pomoct
nevladzem uz je to druhy krat co ma takto obvinil....
a ani brala osm canesten ale nezabera...stale sa mi to vracia... hambim sa
Omyl nie ATB ale antimykotiká. Správne Maoam píše, že ATB prispievajú k vzniku mykózy.