Práve som urobila najvacsiu chybu svojho zivota. Dala som si obidve prihlasky na Obchodnu akademiu a velmi to lutujem. Teraz by som si dala na gymnazium, ale je na to uz dost neskoro a velmi lutujem, ze som to neurobila. Alebo mate na to iny nazor? Pretoze ja som z toho v uplnych depresiach teraz...
Nerozhodla som sa správne, som na dne
Ved vysky na SR su uplne trapne to je jedno z akej skoly na vysku pojdes.
kvôli jednej osobe nechceš vôbec na školu? nehnevaj sa, ale toto je podľa mňa detinské. Či už na inej škole, alebo v budúcnosti v práci stretneš kvantum ľudí, ktorí ti budú nesympatickí.....treba v tomto trošku dospieť....
neboj sa, aj z OA sa dá dostať na neviem akú školu,.... aj nejakú od veci. Napr. poznám osobu, ktorá vyštudovala OA a na VS išla na technickú univerzitu.... lesníctvo, rastlinky... atď.
Ked človek chce a do niečoho sa zakusne, tak sa aj z nemožného stane možné.
Neboj sa toho. A skús sa trošku odosobniť. ((-: bude to fajn...
A výsledky z prijímačok už vieš? tento týždeň si mala?
chciet prestupit do inej skoly, ked si prijata na OA len koli nejakej krave, co ju nemas rada je uplne absurdny dovod. po cely zivot este stretnes ci uz v skole, alebo v praci a v susedstve tolko debilnych ludi a budes ich musiet pretrpiet, resp. sa s nimi ucit spolunazivat...
Však prestup.Budeš robiť nejaké skúšky, ale keď sa zadarí, tak sa zadarí..
Zuzik, praveze neviem co by som chcela robit, jeden den v administrative, druhy zase ucitelku...a prave pre to si myslim, ze je lepsi gympel...
tak jednym z dovodov je to, ze som na prijimackach stretla jednu osobu, pri ktorej uz len pri pomysleni mi je zle a stravit s nou dalsie styri roky? nie dakujem, ano je moznost prestupit do druhej triedy, ale v druhej triede ma mozno caka dalsia osoba, s ktorou nemam ziadny problem, ale proste je to moja spoluziacka (podla mojho nazoru trocha asocialka, s ktorou v triede nechcem byt a ked jedna bude v jednej a druha v druhej tak potom kam pojdem? proste ked som tam tu osobu videla, normalne som stratila chut na celu OA...
mozno vybavit prestup? dalo by sa nejako ist pokecat za riaditelom gympla s rodicmi? pripadne skusit o rok, ale myslim, ze ekonomicka je najlepsie co si si mohla vybrat, gympel bez vysky ti je nanic, kde je napisane s urcitostou, ze pojdes na vysku, alebo ze na vyske vydrzis? z ekonomickej mozes ist na akukolvek vysku tiez predsa.
neboj sa, aj z obchodnej sa dostanes... ja som napriklad bola na gympli, no nemala som seminare z predmetov, z ktorych som isla na prijimacky a dala som... :) ale keby nahodou, tu som stravila najlepsich 5 rokov, a maju aj druhe kolo prijimaciek v juni, lebo kedze je to dost mimo, hlasy sa im vela ludi.. egt.sk
ahoj, ja som tiež studovala OA..nebola som z toho tiež velmi nadsena...rozhodovala som sa medzi oa a technickou školou..neskôr som zistila že oa ma fakt nebavi:D ale dalo sa to v pohode vydržať a zvladnuť..možno ked tam už budes tak zistis že ťa to bavi a že by si to chcela robiť a myslim si že je to lepsia volba ako gynmazium...predsa len nevies čo bude o par rokov, či budes môcť isť studovať na vysku, pripadne aj ine veci sa môžu vyskytnuť a vtedy je lepsie mať strednu odbornu skolu ako gymnazium...
čomu by si sa chcela venovať v buducnosti? a na ktoru oa si si dala tie prihlasky?
teraz už neštresuj (:
a prečo si chcela ísť na gymnázium? Kvôli VŠ? na akú by si chcela ísť?
OA je tiež veľmi dobrá škola, ekonomický základ.....