Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ex snubenica

Príspevok v téme: Ex snubenica
Mato1989

Priblizne rok dozadu som sa rozisiel so snubenicou.Mali sme naplanovanu svatbu deti a vsetko ostatne.Rozkol nastal kvoli mojej rodine ktora nevedela vstrebat jej minulost.Odvtedy sa ale stale stretavame.Ona si uz nasla niekoho druheho ale aj tak sa stale milujeme.Nechapem tomu lebo chcem iba ju.Zmieril som sa uz s tym ze ma v tom nebude rodinna podporovat.Problem je jej novy frajer.Mne stale tvrdi ze ho miluje pritom sa stale vracia ku mne.Ked nastane hociaky problem vola mne.Tvrdi mi ze sa stale hadaju.Mna to mrzi lebo neviem ci to medzi nimi nesposobujem ja.Stale spolu spavame a vzdy mi hovori nech si spravime dieta.Som ochotny tento krok podstupit ved ju milujem ale neviem teraz ako to berie ona.Ked s nou skusam na tuto temu hovorit tak mi nevie alebo nechce odpovedat.Viem ze som jej ublizil ale preskakali sme si toho vela a ja som stal vzdy pri nej.Ci uz to boli jej problemy s drogami alkoholom alebo policiou.Neda mi to lebo konecne som si ju \"spracoval\" na taku aku ju chcem mat.Kvoli tomu ze nemam vlastne tento vztah normalne ukonceny si neviem zacat nic nove.Mam este zabojovat alebo sa s tym zmierit a ist dalej?