ahojte, moj priatel masturbuje nad obrazkami nahych zien a mne to proste vadi. Mozete ma aj ukamenovat mne to vadi. Ak mi poviete ze to robi kazdy chlap som dokonca ochotna byt radsej cely zivot sama ako trpiet toto. Uz som sa o tom s nim rozpravala, dokonca som sa s nim chcela rozist. Slubil ze prestane ze nevedel ze mi to tak vadi. No zacal mi to robit za chrbtom. Ked som prisla aj na to tak to zas chvilu prestal robit a teraz to robi znova a uz sa ani neskryva. Ja viem ze problem mam zrejme ja, ale je to vec ktoru nedokazem tolerovat, pre ktoru sme sa hadali stale napriek tomu to stale robi. Uraza ma to. Pomilujeme sa a on si sadne za pocitac a pozera na hole zeny! ZENY Vas to skutocne neuraza?
Masturbuje nad inymi zenami
zlomenina diskusia ohladom vasich sexualnych potrieb a apetitu.
a co je teda riesenie? :(
Loba to samozrejme. Len vravim ze to nie je riesenie.
Ale mat s niekym sex, len preto aby sa neodbavoval nad inymi je hlupe, nie?
Tak bez sexu jasne ze si bude honit.
popravde uz ani nemam chut s nim spavat
no niekedy to robi po sexe alebo staci ked mu vyfajcim a niekedy to robi aj bez toho ked ho akoze nevidim.
Najhorsie na tom je ze sme sa milion krat o tom pohadali a chcela som sa s nim dokonca rozist kvoli tomu a on to proste robi veselo dalej aj ked vie ze mi to ublizuje.
Suhlasim, ani podla mna to nie je bezne, keby mu chybal sex, tak by ti to - predpokladam povedal a neriesil to hned takto. A ked ti to vadi, a neviete sa dohodnut na kompromise, tak sama vies co robit.
sejla tuto skusenost mozem potvrdit!
pravidelne to nerobi, iba vtedy ked si mysli ze ho nevidim alebo ze spim. A popravde uz nevladzem ho sledovat. Vlastne mu uz ani neverim lebo mi stale klame.
zlomenina neviem spytaj sa ho ze ci mu nestacilo alebo ze ci chce este alebo ako :D my mame s partnerkou OK sex, takze urcite sa nam potom nic nechce, horsie je to ked je niekto na sluzobke :D