ahojte..takže, celý môj momentálny problém spočíva v tom, že som sa nedávno spoznala s jedným chlapcom, teda mladým mužom, obaja máme 20, a on sa mi neuveritelne páči..je pre mňa jedným z najkrajších akých som kedy viela..za ten čas čo sa poznáme sme sa už skamarátili, pár krát ma aj pozval von, a boli tam vždy isté náznaky balenia, ale budem úprimná..nie som si istá, či by som s ním chcela vzťah..možno v budúcnosti, ale zatial sa natolko nepoznáme..mňa však na ňom odzačiatku púta tá fyzická stránka, a som už dlho sama, a preto veľmi zvažujem otázku, či mu navrhnúť kamarátstvo s výhodami..pre mňa by takýto druh vzťahu nebol poprvé, a viem ako sa v ňom treba správať. Nedávno sme sa bavili o tom, ako to obaja máme so vzťahmi, ale nie osobne, iba cez čet. A povedal, že to nie je tak dlho, čo sa rozišiel s poslednou, a teraz nikoho nechce..(zvláštne, prečo potom balí mňa..)preto sa trochu obávam, že by ten návrh odmietol, čo by bola veeelká škoda (pre mňa)..ale zas, je to chlap, a určite bez toho dlho nevydrží, si myslím (:D)..takže..čo si o tom myslíte? mám?
Áno či nie?
ak chcete obaja len sex, tak mu to navrhni, ale nečakaj, že by z toho v budúcnosti mohlo byť niečo viac ... ak ťa "balí", tak má tiež za lubom len to, aby ste spolu spávali a nič viac