Kedy je na to správny čas? Po akej dobe chodenia spolu? Nechcem to povedať skoro... Aké máte skúsenosti vy? (Ľúbim Ťa je u nás bežné, ale MILUJEM ŤA je už iná káva). Ďakujem
...povedať: "Milujem Ťa"...
ja som so svojim priateľom 8 rokov a "milujem ťa" padlo len raz... Je to silné slovo, ktoré treba vážiť. Máme sa radi, sme spolu veľmi dlho a poznáme sa dokonale. Ale ešte sme nedospeli do štádia, že by sme si to vzájomne hovorili každý deň...
ale ked ja som to tomu mojmu uz chcela povedat, a vzdy som si radsej hryzla do jazyka..lebo viem, ze prenho "milujem ta" znamena uz spolu cez nieco preskakat a dokazat riesit spolocne problemy...ale sa bojim, ze keby som mu to povedala, tak si bude mysliet, ze nanho tlacim..:((
ja som s priatelom viac ako tri roky a slovko milujem ta mi 1x povedal asi po 3 mesiacoch, posepkal mi ho ked sme spolu tancovali na sladak, bola som taka stastna ako blska :)),myslim si ze toto slovko je vo vztahu nevyhnutne je to ako keby si povedal lubim ta tak ako len lubit viem desat krat za sebou, nejde ani tak o to ci to povies priskoro ale o to ci dotycna pocituje to iste ak nie moze sa vylakat a "vziat nohy na plecia" dufam ze to sa ti neprihodi good luck :))
milujem ta asi znamena o trochu viac... ako lubim ta.. podla mna... a nemalo by sa to hovorit casto..aspon si myslim... ked niekoho milujes, tak s mu cely oddas... atd... ja to tak vidim
ja som s priateľom 3,5roka,aj my hovoríme lubim ťa,ale milujem ťa?To mi nikdy nepovedal.Ja som mu to povedala raz,asi pred rokom a on mui na to,že ma Ľubi,ale nevie,čo presne znamená milujem ťa a chce mi to povedať až na to príde
No, my sme s priateľom skoro 3 roky, ešte k takémuto slovo nedošlo... Koľko mužov/žien v živote je možné milovať? Jedného? Dvoch? Desiatich? Záleží na tom, aký máš na toto názor. Hovoriť to len tak a len preto, že sa to asi očakáva, tak to nie... Je to tak ako ti tu už napísali, to vycítiš, nikdy to nehovor preto, že máš pocit, že to ona na to čaká...
Presne chapem co chces povedat.Ja to tiez nemam rada ked to niekto hovori len tak a pritom si neuvedomuje vahu svojich slov!!!Mam 23 rokov a zatial som to nikomu nikdy nepovedala,lebo to poviem len ked tgo budem vazne tak citit.Par krat som mala na male a skoro som to dotycnemu povedala,lebo som to tak zacala citit,no nejak sa to predcasne skoncilo:-( preto radsej cakaj na to pride vhodna chvila,napr mu to povies na nejakom zvlastnom mieste,pri zvlastnej rpilezitosti,alebo len tak:-)drzim palecky!!!
ja som to tomu svojmu skoro uz niekolkokrat povedala.ale sme spolu len nieco vyse styroch mesiacov a nechcem, aby sa zlakol....:(
budes to citit