Ahojte,
Chcel by som sa spýtať pánov humoristov, kam sa podela normálnosť z dnešného sveta. Mám dojem akoby som tu nepatril, alebo bol len akýsi pozorovateľ no bez daru, a jediné čo mi ostáva je len krútiť hlavou... Prišiel som sa tu asi len vypísať, no možno dostanem aj radu...
Kritiku budem hádzať na vás ženy (za čo sa vám vopred ospravedlňujem) ale mužské publikum je na tom rovnako.
Pripomínam, že si nikoho neškatuľkujem, a ani ja sám sa nepokladám za mesiáša a anjela. Som len normálny chalan, končiaci vysokú školu, ktorý svojím zmýšľaním veľmi nezapadá do koncepcie dnešnej doby a na podobného človeka sa mi žiaľ ešte nepodarilo natrafiť. Myslel som si, že s nástupom na vysokú školu sa moje obzory rozjasnia, vymenením prostredia a mesto, spoznám nových ľudí, práve takých, s ktorými si porozumiem, no nestalo sa. Možno to bude aj faktom, že v spoločnosti v ktorej som sa pohybuje viac mužov ako žien, no ale aj tak... Dievčatá, ktoré "spoznávam" sú o tom istom. Kto ich tlačí na tej 3D tlačiarni?
Je to naozaj len o tej povrchnosti, o sexe a ničom inom? Kde sú ľudia, ktorý vnímajú aj iné veci ako len to hmotné...
Otázka smerujúca skor na vás ženy. Ako si predstavujete svojho partnera, človeka, s ktorým by ste pravdepodobne mali prežiť zvyšok života?
Mám dojem akoby to, na čom neskôr plačete či už tu na fóre, ale aj inde bolo práve to čo dobrovoľne chcete.
Kde hľadať to normálne?
Nehrám sa na extra pobožného človeka. Ale nejde tu len o tú pobožnosť, ale aj morálku. Ja nevnímam sex len ako nástroj uspokojenia, ale čosi viac? Len ja to chcem dať tej pravej? Nenarážam na sex po svadbe... Je na tom niečo zvrátené? z môjho uhla pohľadu je vzrátená práve ta radodajnosť dnešných žien... A nejde tu len o sex, ale aj o celkové vzťahy, ktoré sú akýmsi ďalšim módnym doplnkom, nás ľudí.
Čo je to za dobu? Patrím sem vôbec?
Je zvláštne, koľko ľudí si uvedomuje to zlo dnešnej doby, a pritom to nedokážeme zlomiť...doba je povrchná, hentaká onaká, ale aj tak väčšina sa na jednej strane hrá na tých nechápajúcich, vytŕčajúcich z davu a na druhej strane často zradí hodnoty, ktorými sa prezentuje.
Neberte to nikto osobne, to je len moj postreh. Nemyslím si, že na svete nie je žena, ktorá by spĺňala tvoje kritéria, možno treba loviť v iných vodách.
Ak si človek, ktorý vníma aj iné hodnoty ako tie hmotné, tak sa niekde stala chyba. Pretože ako taký by si nikdy nekládol otázky, ktoré kladieš. Správne by si uvažoval spôsobom, že akým ja chcem byť partnerom pre toho druhého do konca života? Necítil by si sa sám a opustený a nemilovaný..ale ty sám by si ponúkal tým druhým svoju lásku, svoje pochopenie a to nezištne a bez slov. Z hĺbky svojho srdca. Takto si len ďalší neuspokojený chlapček, ktorý si nevie nájsť priateľku a tak všetky sú zlé a plytké a kurvičky, ktoré ťa nechápu a určite nechcú to isté, čo ty. Ty máš problém, nie táto doba. Tá je len taká aká je a tvoríme ju my všetci. Ale zodpovedný je každý sám a aj ty. Ak chceš niečo zmeniť, zmeň seba. :o)
nuz co narobis, mozes lamentovat alebo skusat, ono je to tak viacmenej ako pises, ale o to viac ta moze potom potesit ked objavis zenu taku aku hladas, len sa netreba utapat v tom ake je vsetko na prd
Hladas na nespravnych miestach v zlej cielovej skupine, to je cele.
Joj bisťu...veľmi pekný príspevok...taký citový...keby som mala o 20 rokov menej, si presne taký akého som hľadala /chválabohu aj našla/tipujem veriaci citový chalan, s morálnymi zásadami.. áno je to pravda, dnešná doba je ...ja tomu hovorím...veľmi-veľmi čudná a dosť povrchná...držím palce, aby si túto divnú dobu aspoň pochopil...ale ostaň sám sebou, raz určite nájdeš tú správnu babu...