Chcem spravit priatelku aby mala vaginalny orgasmus.

basa

ja som dosiahla vaginalny orgazmus az po 8 mesiacoch co som s priatelom zacala sexualne zit,uz som si myslela,ze ho nikdy nedosiahnem ,ale podarilo sa:) teraz sa urobim aj viackrat pocas jedneho sexu kym sa on urobi.

zajik

ked sme zacinali s mojou partnerkou,tak ja som sa vždy urobil veľmi rýchlo a ona vaginálne nikdy.časom sa to menilo,skúšali sme nové polohy a prišiel aj vaginálny orgazmus.dnes je to tak,že ona dosiahne orgazmus aj viackrát,kým sa ja urobím.... a je to fajn :-) tak skúšajte a majte trpezlivosť,milovanie je krásne...

jaja

ak ju chceš silou-mocou urobiť vaginálne, najskôr musíš pohľadať jej bod G, keď ho nájdeš prstami a pri orálnom sexe použiješ aj prsty a bod G jej trochu rozmasíruješ, až vystúpi, potom to pôjde, to je prvý krok, aby bod G nebol schovaný ;-) držím palce...

ke69

Presne nieje vo vztahu vobec dvolezite ci ju urobis vaginalne!!! :) Ide len o to aby ste si to uzili obaja... Je malo caste ze zena dostane vaginalny orgazmus noo ked uz ano tak to stoji za to. Co by som Ti odporucil ???... asi tolko... Ked ju chces urobit vaginalne tak nechodte hned ako sa hovori na vec. Doprajte si dlhu predohru, romanricky vecer a sex zacnite skvor s niecim ako peeting proste len take mazlenie kde sa obaja poriadne rozpalite a ked z toho prejdete na samotny pohlavny styk taak by to malo ist o 75% lahsie :))) Naozaj ver Mi !!! :)))

mellca

Musis sa jej viac venovat a pekne pomaly ju rozpalit, mozno by to chcelo inu polohu... taku kde by si uzila ona...

soňula

Neviem ako je tu u iných žien, ale ja som vaginálny orgazmus zažila až v dlhodobom vzťahu a aj to až po odmilovaných 2 rokoch. Dovtedy som mala orgazmus len pri orále.

envy

dolezite je, ci sa jej milovanie s tebou paci...:)
orgazmus pride..raz..neboj :)))

(teda aj ja dufam, ze aj ja sa toho raz dozijem :)))

linduska...

ja mam priatela 2roky ale tiez som sa nikdy vaginalne neurobila.aj ked je sex s nim super ale nikdy sa to nepodarilo.ale to nie je vo vztahu to najdolezitejsie