Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka na dámy

Príspevok v téme: Otázka na dámy
Ivopivo

Dámy a slečny, mám na vás otázku.
Je to aj u vás tak, že keď sa chystáte niekam von, do mesta tak stojíte pred skríňou, ktorá je plná všakovakého oblečenia a neviete čo si obliecť? Proste neviete či to alebo hento? A stojíte, vyberiete jedno oblečenie, potom zas iné, nakoniec aj to vrátite do skrini a vyberiete tretie. Neviete či tie alebo hentie nohavice. A trvá vám to dokopy takých 15-20 minút.
Ďalšia otázka, ak sa niekam chystáte alebo vás niekto zavolá niekam, tak vám tá príprava na von trvá hodinu? Myslím nielen obliekanie, ale aj sprcha, líčenie, výber oblečenia, kabelky, topánok, upráva účesu, nahádzanie drobnosti do kabelky či tašky.
Pýtam sa preto, lebo mám priateľku, tá ma 28 rokov a takto to u nej prebieha, keď ju niekam zavolám. Proste to vystávanie pred skriňou a celé to chystanie sa. Chcem čítať názory vás milé dámy, lebo neviem či je to normálne u vás žien, alebo len tej mojej to takto trvá. Prosím pravdivé informácie, aby som mal v tom jasno. Ďakujem pekne.
S pozdravom Ivo :)

Radoslava

U mňa to trvá hodinu a pol. Aj to mi musí priateľ volať zavčasu aby som stíhala :D Tiež niekedy už trúbi aby som si švihla :D
Ako piše anjelik nedá sa to skôr stihnúť ak sa aj sprchuje, fenuje a ešte aj vyberá oblečenie a ostatné.
Fixa ona má 28 nie 29 :)

anjelik *

Ak by som si mala umývať vlasy a robiť účes, tak sa do do hodiny spolu so sprchou a výberom oblečenia a líčením ťažko dá stihnúť. Rátaj tak dve minimálne. :o) V opačnom prípade povedzme, že 15, 20 minút. Ale s odretými ušami. :o) A s dopredu vymysleným outfitom. :oP

fixa

Ano je to normalna. Ved chce byt pekna a vkusne oblecena pre teba nie? A my nikdy nevieme co k comu pasuje. :)
Boris ona ma 29 tak bud spolu byvaju alebo chodi k nej na byt a je v jej izbe. Uvazuj trocha. Moj frajer ma tiez niekedy caka v aute pred vchodom a niekedy vyjde hore na byt. Co nemal si nikdy frajerku ze take nevies? :)