Zdravím, mám kamarátku takú milú usmievavú babu s výborným všeobecným prehľadom ( ktorý jej mimochodom závidím :) ),avšak táto baba je kupodivu bez frajera, pretože už jej niekolko chalanov povedalo, že je na nich až príliš inteligentná. A niežeby to bolo tým, že by niekomu dávala najavo, že je múdrejšia, práveže naopaka nie je ani taký ten biflos zahrabaný stále len v knihách. Povedala by som, že je to taká prirodzená inteligencia :) Ona moc chalanov nezvykla riešiť, ale v poslednej dobe na nej vidieť, že už kvôli tomu začína byť nesvoja nielen v spoločnosti chalanov, ale aj celkovo ked pride na túto tému, pretože na jej " som single" reaguje každý " ako to, že taká baba je sama? prečo nie si zadaná? ved už máš dosť rokov, tak by si niekoho mala mať " a podobne. Takže otázka to sa fakt chalani boja báb, ktoré použivaju mozog? A ako by ste jej pomohli aby sa nezačala uplne strániť chalanov?
P.S. : Pre rýpalov nie je lezbička ani škaredá, žiadne krivé zuby či noc a podobne ;)
Naozaj chcu chalani mudre baby?
Vrana k vrane sadá. Inteligentný človek si toho moc nemá povedať s niekym koho inteligenčný kvocient je výrazne nižší. A tak isto je to aj naopak. Problém nastáva keď je niekto nadpriemerne inteligentný - vtedy je pre neho tažšie nájsť niekoho na jeho úrovni. Niekoho kto by jej zmýšlanie chápal tak ako ona chápe svoje vlastné. Čiže podla mňa, ešte nenatrafila resp. natrafila na málo takých, aký by jej inteligenčne stačil, no zároveň by ju aj fyzicky priťahoval.
myslim ze chcu inteligentne baby ale nie zas prilis lebo oni sa chcu citit mudrejsi :D a zas na zaciatku vztahu ide o ine veci sympatie chemia spolocny smiech ... nech to skusi zo zaciatku velmi neprejavovat aku skolu vystudovala ake ma tituly a co vsetko vie mozno sa dotycny toho vzdy zlaknu ...po case ak sa im zapaci tak im jej inteligencia vadit nebude si myslim
Skôr si myslím že patrí k takým, na ktoré sa chlap bojí siahnúť aby nezačala vrieskať.
ano neda so sebou zametat a maloktory taku chce :D
Inteligencia a ine kompetencie su v pripade lasky nepodstatne. Este nenasla lasku, to je len o tom, to je cele.
matematika: jedna na druhú = lesba
A preco by sa na rande nemohla riesit matematika? Co sa riesi na rande, predsa spoznavanie sa. Aspon u tych co nie su zvieratka.
Keď chce baba niečo robiť, mala by o tom niečo vedieť. A matematika sa na rande nerieši.
A ako povedal c.v.o.k., bude to mať ťažke pretože chalani si myslia, že možu s babami manipulovať a s mudrou sa to len tak nedá ;)
Skor je chyba v chalanoch, ved mudra baba to je fajn, nie ako tie pipky čo maju hlavu prázdnu ;) Nech si z toho nči nerobi, tí chalani nestáli za nič