Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechapem manzela

Príspevok v téme: Nechapem manzela
violka

Dobry vecer, s mojim manzelom sme spolu 15 rokov, mame3 deti. Momentalne sa na mna pridruzila zdravotne problemy a manzel mi to vycita.
Upresnim mame rocnu dcerku a vzdy ked idem k lekarom musi byt s nou, kedze nemame nikoho kto by nam pomohol a on mi to vycita, ze musi ist do prace a ze naco chodim k lekarom ze som simulant a lutujem sa. Velmi to boli, ked sa nemozem zdoverit svojmu manzelovi, aby som to upresnila liecim sa neuspesne na trojklany nerv, na MR mozgu mi nasli, ze cieva sa mi krizi s nervom atak teraz beham od lekara k lekarovi a moj manzel to nechape, velmi mi to ublizuje. Ked sa mu chcem pozalovat,tak ma vzdy odbije, ze jeho to nezaujima a ci by som chodila k lekarom keby som bola zamestnana, kto nezazil tu bolest trojklanneho nervu tak nepochopi. Ked dostanem ukrutnu bolest, tak aj to mi vycita... Uz sa to tak nabaluje ta jeho zlost na mna, zato, ze ma postretla tato choroba, ze ho zacinam nenavidiet. Ako moze byt jeden manzel tak nechapavy voci svojej zene? Velmi to boli... Nikdy som od neho nepocula neboj bude dobre, len pocuvam, ako on musi pracovat a nie aby bol koly mne doma ked jabeham po lekaroch, minule ma strasne ranil, povedal mi, ze ked ma zit so zenou co ma zdravotne problemy si radsej najde druhu.

asis879

Violka, neviem ti poradiť, ale musím sem napísať, že podľa mňa, väčšina chlapov sú zbabelci, keď ide do tuhého.
Zo svojho okolia poznám veľa takýchto prípadov, keď je v rodine problém napr. chorý člen rodiny, postihnuté dieťa a p., chlapi obyčajne zdupkajú a všetko nechajú na manželku. S tým nenarobíš nič, len by som chcela vidieť, čo by robil tvoj manžel, keby jeho postihla nejaká pliaga a bolo by treba sa oňho starať. My máme postihnuté dieťa, už roky sa oňho s manželom staráme, ten chvalabohu nezobral nohy na plecia, keď sa to stalo, ale zostal so mnou a spolu znášame dobré, aj zlé. Prajem ti veľa síl a trpezlivosti.

Micachu

Violka, je mi luto, ze prizivas narocne obdobie, no treba verit, ze tvoje zdravotne komplikacie sa pohnu vpred..
co sa mna tyka, zaujimam sa o vyznam chorob z duchovneho hladiska, zaujimave, ze to v mojich pripadoch sedelo naozaj..
nasla som dve tvrdenia o co sa jedna pri neuralgii - zapale nervu z hladiska toho ako prezivame veci a na com by sme mali sami popracovat, aby sme mohli lepsie zit...je to len navod, mozes aj nemusis sa v tom najst. ppravdu vies len Ty sama..

zatial len tolko:

napisala by som toho aj viac, ale mala som dnes narocny den.

Verim, ze sa Tvoje veci daju do pohybu.

Neuralgia

Trest za vinu, úzkosť z komunikácie.
Pozitívne tvrdenie: Odpúšťam si, mám sa rád a som so sebou spokojný, ku všetkým a ku všetkému sa obraciam s láskou.

Neuralgie- Trest za provinění.

Neuralgie trojklanného nervu- Kolize s ideály.Člověk se vnitřně neustále brání vlastnímu chování.Přetěžuje se ve snaze sloužit,pomáhat,podřizovat se. Má o sobě většinou špatné mínění.Měl by vlastně dělat něco určitého, ale dělá opak.Působí tu protikladné energie,které dráždí určité nervové dráhy.

Více zde: www.mojiandele.cz