Ahojte :) mam 21 a s priatelom som rok an par mesiacov mame taky mensi problen v imtimnej oblasti.. Partner sa prilis rychlo spravi a mna potom necha tak aj som mu skusala povedat ze by ma mohol "dokoncit" ale vzdy si najde vyhovorku preco nie zo zaciatku to tak bolo ale teraz nic som z toho zufala pretoze sa citim hrozne ked sa mu musim prosit
Som nymfomanka? ci je to o.k.
Tvoj priateľ je hanbou všetkých mužov. Na tvojom mieste, by som mu nedal kým sa nespamätá a nezačne sa zaujímať o tvoje pocity a potreby. Vzťah má byť o vzájomnom dávaní a obetovaní, nie o braní.
Znie to kruto, ale porozmýšľaj prečo si s takým sebeckým mužom. Je sebecký aj v iných oblastiach života? Daj mu prosím ťa prečítať celú túto diskusiu.
Ved dobre ale on ma 22. Nie 16 a M16dakujem :)skusila som mu to povedat ale to asi tiez nema cenu normalne milo som mu to povedala ale hned na mna vyskocil ze mi nie je dost dobry a ze he to negustiozne aby som si to pytala zrusil ma n.a. Plnej ciare citim sa ako hlupa
Ked je toto realna tema a nevymažu totak, je pravda že po tom nás to nezaujíma ale po rokoch som zistil že partnerka potrebuje predohru hladkanie a podobne a potom dokončit aj ked to nie je ... ale je to jeho. To príde neskôr mladí sú ako zajaci a hotovo
Fuha dievca...mas to tazke a je mi ta luto ale v skutocnosti si zato mozes sama..prosim teraz sa na mna nehnevaj, chcem ti len pomoct. Ja som mala s priatelom podobny problem zo zaciatku- prve 2-3 mesiace az som si tiez povedala ze to proste musim riesit radikalne.. Zacalo to presne ako u teba: ja jemu vsetko a potom sex a on mne nic...a to preto ze to raz skusil a koli tomu ze som za 5 mins nebola to vzdal ze ja som neschopny ja to neviem. Takto sa to tahalo tie dva mesiace az som si jedneho dna povedala ze dost- my niesme ziadne prostitutky ani handry, aby sa takto s nami zaobchadzalo. Ak sa chce takto chovat nech ide do bordelu, za take spravanie sa plati... A spat k mojej story- chcel odomna fajku a normalne ma prosil a ja som mu s vaznym pohladom povedala ze ja sa ho nemienim ani dotykat kym sa aj on nebude cinit. Sex ma byt potesenim pre oboch nie len pre chlapa...a porozpravala som sa s nim ze takto to dalej nejde, ze ja sa musim sama robit ked dojdem domov a ze takyto vztah odmietam- je mi na nic. A vtedy sa spamatal a pustil sa do mna. Dnes je to tak ze niekedy sa mu sice nechce ale prekona sa ;) dokonca ma minule cez noc zobudil a hral sa so mnou asi 2-3 hodiny! Bola som uplne mimo z toho...takze bud budes radikalna abo ho kopni do vajec a ser nanho! Nezasluzi si ta! :)
Muzi funguju v sexe inac. Hned po vyvrcholeni nemaju uz chut na sex, dokonca citia k sexu odpor a musia polhodinu az hodinu zase pockat.
este ma napadlo, ze sa sa mozno boji, ze je totalny neschopak ta priviest k orgazmu tak sa tomu vyhyba, ze by to nedokazal vobec ani potom
to je fakt ubohe od neho...a vlastne kvoli comu ho milujes, to chovanie nie je ok...
Zlihala som :( milujem ho a chcem aby bol stastny ale co ja th nejde len I sex ale aj o moju uctu citila son sa ako spina prosila som sa mu a on an tak nic :( odviezol ma zo slovami ze musi istt domov o 21 :( a nehal ma tak a fakt som ho az prosilA
doloris ty sa bojis, aby si ho nezranila? :D srandujes? ved on ta teba z vysoka se.. normlane mam nervy za teba :D hned by som mu vysmarila na oci, ze je ubohy milenec
to je nejaky kreten, s takym by som nebola, co to je za chovanie???