otaska pre baby

evinka

riddicka......joo a mozno je to iba chuderka co ide po prachoch...to by bol bod treti.... :-)) aj thak sa to da :-)) peace:-)ň

riddick

kiri,
Scofield z Prison Breaku. Som pocul ze sa viacerym babam paci, ale ty kulturisti, no pokial niesu fakt ze extrem-svalovy ako Ronnie Coleman tak po takych kulturistoch idu baby aspon po vacsine (ja osobne milujem kulturistiku).
A hlavne sa im pacia vtedy ked je kulturista mohutnyMAKAC a s peknou tvarou + ocka a inteligentny. Takych je na svete asi 10 :-D

riddick

EVICKA,
Mam nato dva rozne odpovede,
Ked je kraska ktora je sexi atd, s nejakym skaredym chalanom tak tam ide len o dve veci: 1.,Bud ho fakt ma rada, a kraske nezalezi na vyzore svojho partnera.
2.,Al. si chce trocha zasukat a nasla velkeho pipika na ktorom ziska dalsie skusenosti a ktory ju uspokojuje... :-D

evinka

pepek....som rada ze som jedna z tych milion bab-.----pretoze faktmi ide o charakter...a teraz vies akym babam sa pacia ozraty vulgarny idioti??? trinastkam..bo sa robia velmi dospele..to je vonco....som to vystihla...PEACE pre vsetky ktore su presnym opakom :-))

zuzik

ja si vsimam hlavne ako rozprava ci za kazdym slovom nadava ale sa vie vyjadrovat ako clovek.a potom oci usmev a zadok :)

lienka1

no myslim ze kazdy si na ten uplne prvy pohlad vsimne vzhlad. Ja si vsimam hlavne tvar a tam oci, proste to vyzarovanie oci, ale nie vzdy takyto chlapi su mi po voli, skor maju u mna sancu ti menej pekni ale na tych aby som zaregistrovala potrebujem s nimi stravit dlhsi cas

totka

no dobre, a co ak sa nepozeram na vonk. krasu, s kamaratom si genialne rozumieme, dost dobre sa pozname, aj by som ho chcela, ale neviem sa zalubit... co mi poviete na toto? preco ked viem aky je skvely a viem si ho predstavit ako mojho partnera, nedokazem ho lubit? kde sa stala chyba??