Rozchod - ako sa s tým vyrovnať?

Príspevok v téme: Rozchod - ako sa s tým vyrovnať?
Alike

Pred mesiacom som sa rozišla s človekom, ktorý bol pre mňa všetkým - úplne všetkým.. nemyslela som na nič iné iba na neho, vždy som na neho myslela, nech som robila čokoľvek a stále ho milujem. Opustil ma ale pre isté nepríjemné udalosti ktoré sa mu v živote stali, odjakživa mal rád slobodu a podľa mňa som mu príliš dýchala na krk lebo som sa na neho veľmi upla a tá láska mi nedovolila vzdialiť sa od neho.
Ale celé 2 roky s ním boli úžasné - plánovali sme si spoločnú budúcnosť, prežili sme spolu nádherné chvíle, často mi vravel ako ma miluje, ako je rád že ma má, a mnoho iných vecí. Vždy sme jeden pre druhého boli oporou... nech sa dialo čokoľvek držali sme pokope. A ked sme sa pohádali alebo na niečom nezhodli, vždy sme to vyriešili a nikdy sme to nezahodli. Poslednou dobou bol ale uzavretý, odmietal so mnou rozprávať (som presvedčená, že ma nepodvádzal - viem to) A potom ma opustil, že to tak dalej nejde.... pritom dovtedy bolo všetko v poriadku.
Ako sa s tým mám vyrovnať? Strašne mi chýba, všetko, ma mrzí, čo sľúbil. Že so mnou zostane nech sa deje čokoľvek. Strašne to bolí a stále nemyslím na nič iné len na neho - nech robím čokoľvek. Ked sa so mnou rozišiel povedal mi že ma miluje ale odišiel.
Čo mám robiť? Ako sa mám od neho odpútať a znížiť tú bolesť a lásku? ... poradte prosím :/

131313

Ahoj,mne sa presne toto stalo pred mesiacom.Nespala som, nejedla, bola som v koncoch...poprosila som ho, aby ma prestal kontaktovať. Vydržalo to chvíľu. Asi potrebuje vidieť, že som na tom už kúsok lepšie pre jeho svedomie, aj keď som mu povedala so slzami v očiach, ze nie som ochotná a schopná prejsť zo vzťahu na priateľstvo... tiež ten typ, , čo miluje svoju slobodu,teraz si užíva priateľov a žurky, ktoré kvôli mne vynechaval.No a ja som sa rozhodla, že si zmením prácu a aj bývanie.Pracujem na tom.A cítim, že som silnejšia. Podľa mňa treba čas na to, aby to prebolelo...Držím palce:)

rihaana

to je smutne :(
ale ked ti povedal ze ta miluje tak mozno potrebuje len cas..a ked sa da znova dokopy tal sa k tebe vrati :)