Ahojte.Som fakt zufala a neviem co mam robit.Mam 22 rokov pred rokom som sa rozisla s partnerom po 4 rocnom vztahu.Pred 4 mesiacmi sa mi stala taka vec ze som sa spoznala s 30 rocnym chlapom,ktory je rozvedeny..rozviedol sa s partnerkou po 11 rokoch...od vtedy co sme sa spoznali stretavame sa spolu..nie vela ..2krat do tyzdna kedze studujem prec vidim sa iba ak som doma...Je uplne uzasny,inteligentny.vie ako sa k zene spravat,..ak som snim je to nieco neopisatelne krasne. sprava sa ku mne ako keby sme boli partneri ..oslovuje ma milacik,laska,vzdy ma len objima..ak sme boli v kine chytil ma za ruku.vzdy ak som snim vravi ako mu je somnou uzasne..no ak spolu niesme malo co sa ozve a ak ano piseme si ako kamosi.....sex sme mali spolu az po mesiaci stretavania sa..on mi na zaciatku povedal ze nechce vztah pretoze preslo prilis malo casu od toho co je rozvedeny..(teraz je to 9 mesiacov)...vacsinou nechodime nikam..navstevujem ho u nho doma kedze byva sam...neviem co mam robit ci v tom pokracovat a dufat ze sa to zmeni alebo to stopnut...pretoze ja ho tak neskutocne lubim,ale on o tom netusi...nechcem aby sa to skoncilo..ale zas tahat neico co mozno fakt nema vyznam..prosim poradte mi co by ste robili na mojom mieste :(
,,Neoficialny vztah,,
'väcsinou nechodime nikam' - skus mu tak 2-3x po sebe odmietnut sexualne stretko u neho doma a skus mu navrhnut, aby s tebou siel na veceru do restiky uprostred mesta...kde vas budu vidiet aj ini ludia, ci tvoji alebo jeho znami...
stavim sa, ze sa bude vykrucat a nic z toho nebude a po 3x po sebe odmietnutom sex. stretku uz asi mily nebude a tipujem, ze sa odmlci
Bejby, iba ti muti hlavu presne ako pise Priscila. Rozsekni to, bud ano alebo nie - co si potom myslis preco s tebou spava, lebo ta miluje? Tak nech ti to povie, ak ta ale nemiluje alebo nevie ci ta minule tak radsej cakajte, lebo trpiet budes ty ked to skonci a najde si inu.
je tazke priznat si realitu
mna by zaujimalo, CO vsetko o nom a jeho zivote, ked si mimo neho a v skole, vlastne vies
z toho, co pises, mi to pride tak, ze je to vztah a la 'friends with benefits'
najmä z jeho strany, si mladucka, podstatne mladsia od neho, iste pekna, pritazliva a ma s tebou sex a je mu s tebou fajn-nic viac neriesi a nic viac nechce, co ti povedal uz hned na zaciatku vztahu
osobne by som udala fokus na fakt, ze ma kontakt so svojou exmanzelkou, ktora stale o neho bojuje a na to, aky ma skutocne zivot mimo teba, co vsetko o tom vobec vies a co z toho ti vobec prezradi?
tipujem, ze nic alebo minimum a to minimum nemusi vobec sediet
je mu s tebou fajn a sex je asi tiez fajn (inak mesiac po zoznameni nie je vobec neskoro, vlastne dost skoro...btw), ale z toho, co pises, je to asi tak vsetko...
moze ta mat rad, moze mu s tebou byt fajn, ale byt tebou, nerobim si nadeje do buducnosti
este jedna vec - aky bol dovod rozvodu vo veku 29-30r?
Hehe ma ta len na sex a muti ti hlavu. Si mu len nahradkou za byvalu a namahat ruku sa mu nechce tak si nasiel teba aby si ukojoval docasne svoje pudy.
:D vieš kedy chlap presne vie ako sa k žene správať? Keď si chce vrznúť. No schválne, skús mu 2-3krát odmietnuť stretnutie, že ideš von s kámoškami, či bude stále taký úžasný. A možno aj hej, ja neviem. Ale to čo si tu opísala je vzťah pána a jeho psa. On si pískne a ty skáčeš tak ako sa to jemu páči. On má všetko presne tak ako mu to vyhovuje - žiadne záväzky. A ty? Ak chceš toto, potom neklam samu seba a hlavne nepočítaj s tým, že NIEKEDY neskôr z toho bude strašná láska, nebodaj vzťah. Z jeho strany určite nie. V tomto má chlapec jasno, aj ti to jasne povedal.
Asi mas pravdu Agnes,,,, :( ale ked vies..tazko nieco take skoncit..ked od rozchodu (koli ktoremu som sa strasne dlho trapila,pretoze priatel ma nechal s tym ze ,,uz ma vraj nelubi,,) citila pri niekom opat tak neskutocne uzasne :(
Ty ho milujes ale on teba evidentne nie, kedze sa ti ozyva len ked si chce vrznut, odmieta s tebou chodit po vonku lebo sa ze teba hanbi. V kine ta chytil za ruku, to je sice pekne, bola tam tma, nikto to nevidel, ale chyti ta za ruku aj na ulici? Ak ma muz o zenu zaujem tak sa sprava inak a ak o nu nema zaujem hned na zaciatku tak o nu nebude mat zaujem ani neskor (nepocitam sex).
Tak vravel mi ze nijaka zena teraz v jeho ziovte nieje...ze to nepotrebuje ze ma len mna...a dufam ze to tak aj je.nema kedy riesit ine baby..strasne vela pracuje....a nema na to cas....je to strasne pocit cakat na to ci sa vobec ozve...a zas ho nechcem privelmi otravovat tym ze sa budem ozvat ja..viem ze to nema rad...nemozem mu nic vycitat ak napriklad pridem domov a on ide aj napriek tomu von s kamosmi hoc by mohol byt somnou...tak strasne by som mu vsewtko povedala ako mi strasne chyba,ze na neho neustale myslim a ze ho lubim...ze by som s nim chcela byt kazdu volnu chvilu..bojim sa ze ked to poviem skonci to..a pokazi sa to... len aby som sa netrapila.ze sa toho zlakne.....tazke to je...neviem ani ako by to zobralo okolie ak by som doma povedlaa ze chodim s rozvedenym....men je to teoreticky jedno ak by som s nim bola stastna....ale tak viete ludia maju hned predsudky...a este je v tom taky hacik ze jeho byvala zena bola moja kolegyna z prace....no ja som netusila ze je to prave jej byvaly muz ..az mozno o 2 tyz..na to co sme sa spoznali som to zistila...(to uz bolo 4 mesiace co bol snou rovedeny) som skoro odpadla..chcela to skoncit..ale ked on je tak skvely...a ona ho chce naspat stale mu vypisuje ze ho miluje...ach jaaaj...
Len ci takych "momentov" ako ma s tebou nie je viac....chlapik si vyraba alibi.... Ked budes revat pred jeho dverami tak ti povie nic som ti neslubil, nechcel som vztah a ty sa budes citit ako handra pouzita...
vies kazdy vztah sa moze kedykolvek skoncit. on si nie je isty citmi a neklame ta, ze ta miluje - mnohi ini by to robili, len aby ta ovladali. uzivaj si ten cas s nim, ked si s nim stastna. povedz mu, ze si s nim stastna. povedz mu aj to, ze ho mas velmi rada a nechces aby to skoncilo. to je asi vsetko co mozes spravit. ostatne je na nom. ak je vam spolu dobre, urcite bude chciet byt s tebou nadalej.