Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem vacsie prsia

maria6751

Tabletky na zväčšenie poprsia - -odkaz odstránený- Pomohlo mi to. Užívam teraz 2. mesiac a prsia mám väčšie a plnšie.

Lulu2011

no keby nieco take bolo, tak si zeny nelahaju pod noz, bud si ich das zvacsit silikonami, alebo vlastnym tukom, ja som ako 20 rocna tiez vela tam toho nemala take A, ale vzhladom na vahu a vysku, by bol zazrak keby osm mala nejake C 174/50, ale v tehotenstve sa mi zvacsili na C a teraz mam medzi B a C, skor ku C, lebo B kosiky su mi male, takze hormony to sposobili

LadyOpium

ahooj, potesila si ma, ze sa o mna zaujimas:)) mam sa dobre:)

zatial ma nic neboli ale buduci tyzden-tento co bude tak idem pre nove lieky lebo uz sa minaju...potom mi zoberu krv a rozhodne sa dokedy budem mat tu nestastnu dietu...chuti mi varene o tom potom, ALE stve ma, ze nemozem cokoladu, ani keksy, alebo chipsy, pizzu atd..no co uz musim to dako prezit...vsade ma kontroluju, mamina, sestra, priatel...ale neberem im to, viem ,ze maju o mna strach...lebo vedia, ze keby im zmiznem z oci ze by som si za ich chrbtom dala napr. cokoladu

a k tym prsiam, nevedela by si mi poradit?

vopred dakujem:)

LadyOpium

ale viem, ze keby cvicim tak aj tak sa to zmeni na tuk ked prestanem lebo na pravidelnost som leniva, no nie? fakt ja potrebujem vacsie lebo ich mam skoro rovnake ako brucho a je to neesteticke potom

Fero M.

su len dve moznosti:

Pribrat -
1.tuk
2. svaly

Inac to nedosiahnes. Ziadne pripravky z malin ani konskeho "chvosta" ti nepomozu.