ahojte. Prave praxujem v jednej firme, do mojho kanclu nastupil jeden chalan, s ktorym travim casto cele hodiny osamote. Nie je to moj vysnivany typ, ale zda sa mi, ze po mne ide. To sa mi samozrejme paci, ale neviem naisto ci ma chce. Opisem : vzdy ked meska kvoli doprave do prace, vola mne, hoci moze zavolat sefke. Ak je niekedy volnejsia chvila, vymysla spolocne aktivity aby sme sa nenudili - zahrat si spolu hru na telefone, pozriet serial v kompe. Minule mi povedal, ze mam pekne rifle, inokedy bluzku. Rad mi pomaha ak cosi neviem..Kadeco. Lenze je tu problem. Neustale hovori o svojej priatelke...Ako sa ma, co ma nove, kde boli, kam idu,ako vyzera, ako sa oblieka, ze aka je kocka, ako minule postupila v praci..A mna to zacina stvat, lebo to podla mna robi preto,aby som ziarlila. Ako sa zachovat?
Zalubena do kolegu z praxe
a ktory ani po mne nejde, len v mojich ociach ma bali najviac na svete :D
Woo, dakujem za tvoje slova....myslela som si, ze ma tu odsudia vsetci aka som krava, lebo som citala aj starsie temy a tam sa vzdy ludia len osocuju. Dakujem. Pokusim sa konat tak, ako pises...snad sa rychlo vratime do normalu. A musim sa nejak inak spravat, lebo tak strasne tuzim po vztahu, ze som ochotna mat nieco aj s clovekom, ktory sa mi nelubi...
no vysvetli mu ze si bola opita...a ze ti to vrtalo hlavou a ze si rada ze uz mate vycisteny vzduch. povedz mu ze ty si o neho nemala zaujem, ale nevedela si ako sa mas k nemu chovat a nechcela si ho urazit.
Hanbim sa za to, co som urobila, takze tu znovu pisem, lebo nemam s kym o tom hovorit :(
Vo stvrtok som sa opila na jednej discoteke a napisala kolegovi sms o tom, ze co vlastne odo mna chce a ci ma chce, ked je taky milucky ku mne. Bolo neskoro v noci ale aj tak mi odpisal, ze toto sa mu obcas stava, ze sa snazi byt galantny a mily k zene, si dotycna vylozi uplne inak. Ze sa mi ospravedlnuje, ale ze by nikdy v zivote so mnou nechcel nic mat a ze svoju priatelku miluje nadovsetko, inak by ju tolko nespominal. Este mi napisal "prepac, mozeme o tom pokecat nazivo, ale z mojej strany to je uzavrete".... :( dost sa za to hanbim, desim sa co bude, az sa v utorok po sviatkoch stretneme v kancly...asi sa prepadnem!!!!
2 baska ak ti spomenul ze ma priatelku alebo to teda stale spomina tak urcite s tebou nechce vztah.... pozri sa ci sa nesprava tak aj k inym kolegyniam ale je mozne ze si mu sympaticka atd...alebo ze ta xce ako bokovku popripade jednorazovku
:D :D haha no chudak potom moje kolegyne lebo ja ich bezne volam aj na kavu aj na obed, ved nepojdem sam ked nejdeme s kolagami, ked meskam samozrejme tiez nevolam sefovi ale nejakemu kolegovi ze keby sa sef pytal aby mu povedali, lebo sef by ma zdrbal ze meskam ale je vysoka sanca ze si to nevsimne lebo pri nas nie je. A kebyze si vsimne a zacne ma zdrbavat tak hned poviem ze ved som volal kolegom ze budem meskat, ked si to nevsimne tak ani nevie ze som vobec meskal.
Je uzastne ako si dokazu zeny namyslat. Ale vidim skor problem v tom ze ti chyba vztah a chlap a to ti dokonale zatemnilo mysel. Prosim vrat sa do reality. Ale inak celkom sranda ze aj napriek tomu ze ti keca o priatelke aka je ona super si si stale namyslala ze citi k tebe nieco viac.
je to fakt, co pisu ostatni.. ja som toto zazil tiez pred rokmi, ked som bol pracovne v kontakte s jednou babou. Bola ku mne az neprimerane mila, pozorna, ja som sa to snazil opatovat a ked uz som bol do nej zalubeny a snazil sa jej to naznacit, schladila ma ze ma priatela a nic na to nemieni menit. Ostali sme nadalej zadobre, ale bol som velmi sklamany. Ale ty to mas lahsie ze nie si donho zalubena (aspon to tvrdis)...
Pondelkovy, mam 26 rokov. On ma o rok viac.
Hej, moje cislo ma, vypytal si ho vraj len preto, aby mohol dat vediet, ak sa cosi deje a nemoze prist na cas. Ale minule meskal a dal vediet inej kolegyni, z toho som bola fakt prekvapena
Mirraa, nie nikdy ma nikde nepozval, nikdy mi nic nekupil. Nema ziadne naznaky, zeby tuzil byt so mnou aj po robote....
nie niesom psychologička :D
ale čítala som už niejaké tie knihy o správaní sa ľudí v rôznych situáciach a psychológiií. A z určitého správania sa ľudí aj dedukujem čo asi za tým môže byť. Možno by skutočný psychológ mal iný názor :)