Ahojte vsetci..
pred par dnami som prvy krat dosiahla orgazmus s clovekom, ktoreho milujem. Vzdy som s tym mala problem a s predchadzajucimi partnermi som ho nedostala ani raz.. a dokonca som si ani nebola ista, ci to, co citim je orgazmus. Mala som troch partnerov, s ktorymi som spala. Preslo obdobie vyse styroch rokov, a ja som stale nepocitila to, ake to je dosiahnut vrchol.. Casto som nadtym premyslala, ci to uz bolo ono, alebo nie, ale po takom case som mala pocit, ze to, co citim mozno aj je orgazmus.. Asi aj preto som nikdy velmi sex rada nemala. Teraz mam vsak noveho priatela, ktory je neskutocne uzasny a ja ho naozaj velmi milujem a viem, ze aj on mna.. Pri sexe je velmi pozorny a vzdy sa mi venuje a snazi sa viac aby som sa spravila ja, akoby sa mal spravit on..
Milovala som sa s priatelom v izbe a ja som bola hore.. Zacali ma boliet nohy, tak som robila len take mensie ale pravidelne pohyby, lebo sa mi uz velmi nechcelo.. A po takom dlhom case to konecne prislo.. a dokonca sme vrchol dosiahli naraz.. Bolo to nieco neopisatelne uzasne a perfektny pocit..
Dlho som vahala, ci o tom priatelovi povedat.. ze bol prvy, s ktorym som to zazila.. Obavala som sa toho, ako zareaguje.. Ani neviem preco, ale citila som sa trapne mu o tom povedat..
Vcera som sa na to odhodlala, a ked sme boli v aute na ceste domov, povedala som mu o tom. On len stichol a potom sa usmial a dokonca z toho mal radost.
A ja sa predsa pred nim kvoli tomu citim trochu trapne a nesvoja..
Myslite, ze som mu o tom mala povedat? Bolo to pre mna naozaj silne a tak som sa mu chcela zdoverit.. Sme zasnubeni, a ja som chcela, aby vedel vsetko..
Ale stale mam pocit, ze som sa nezachovala spravne
orgazmus ktory som dosiahla po viac ako troch rokoch...
ja si tiez myslim ze si spravila dobre ze si mu to povedala.mozno si ho tym zaskocila a nevedel reagovat,ale v skutocnosti musel byt stastny aj on.
hlavne ze si ho dosiahla.. ;)
samko, dakujem :) k tomu mi este nikto nezagratuloval.. ale som fakt stastna ze sa mi to konecne po takom dlhom case podarilo, ked som uz vlastne prestala verit.. da sa povedat, ze som sa to v podstate naucila..
a je to skvely pocit
sama ho dosiahnem vzdy...
sama ho dosiahnem vzdy...
Najprv ti musím gratulovať a potom ubezpečiť, že to čo si urobila, je v poriadku.
ked si to robis sama dosiahnes orgazmus?
ahojte, poviem vam, ze ja mam 35 rokov, sice nie som vydata, mala som 3 vztahy, ale nikdy som s muzom nedosiahla orgazmus, sama si to robim casto, a od detstva...neviem ci to niekedy zazijem....to je super, ue si mu to povedala, lebo on je velmi polichoteny....majte sa pekne
zuzi
vraj aj sex je potrebne naucit sa.. Cim dlhsiu mame s partnerom predohru, tym skor a silnejsi orgazmus mam. Nemoze byt tvoj problem zalozeny prave na tom, ci sa sebe dostatocne venujete..? Viem, ze nie som ziaden expert, a ze pocet orgazmov by som vedela spocitat na prstoch, ale viem aky je to pocit.. a mna to velmi dlho trapilo.. Rozpravala si sa o tom s manzelom?
Pri vsetkych troch partneroch, ktorych som mala pred mojim snubencom som sa obavala presne toho.. ze sa mi nikdy nepodari dosiahnut orgazmus.. nespravila som sa ani vtedy, ked som to skusala sama.. snazila som sa o to asi trikrat, ale sama som sa nedokazala ani len vzrusit.. nie to este spravit sa..
Velmi casto som rozmyslala nadtym, ci pri sexe mam orgazmus alebo nie.. Znie to zvlastne, ale naozaj som to nevedela.. Ale skor som si myslela, ze to nebude ono a pomaly som aj prestavala verit.
Raz davnejsie som citala jeden clanok, v ktorom bolo napisane, ze cca 6% zien nikdy vo svojom zivote nedosiahne orgazmus.. myslela som si, ze patrim medzi ne, a ze sex sa mi nikdy nezapaci.. S byvalymi som spala asi z povinnosti a preto, ze sex k vztahu patri