Ma niekto skúsenosti s maskou Bio lab?
Má zaujímavé zloženie, preto by som chcela vedieť či ju už niekto skúšal.... na stranke je ospevovaná, ale nedá sa všetkemu veriť...
Neverím tomu len preto že keby to bol taky velky zazrak je to všade v mediach,nebolo by to tak lacno zabalene a ukazali by hned cenu.je to len další odr...
Rovnako si myslím, že to nemôže byť nič solídne. Keď si pozriete len tie fotky, napr. niekto tam má fotené strie na chrbte a po vyliečení má na sebe rovnaké nohavice. Skôr to vyzerá ako retuš. A kto má skutočné problémy s pleťou resp. pokožkou vie, že to nie je záležitosť, ktorá sa dá vyriešiť za krátke obdobie.Nechcite všetko okamžite. Niektoré veci si vyžadujú čas. ;)
Najprv ma to zaujalo, ale keď čítam komentáre, nikto z tých \"spokojných\" zákazníkov asi nebude reálny, zrejme ani z firmy, udávaná cena 38 Eur za 100 ml, možno garážová firma,... ja by som určite neobjednávala bez vyskúšania vzorky.
Celou tu stránku jsem prolezla...každého komentovaného jsem si zkusila najít na FB a nevyskočil mi ani jeden uživatel. Také je velmi zvláštní, že každý uživatel, který hovoří o nejúúžasnějších výsledcích, které ukáže i na fotce už sám ke komentáři svoji fotku nemá...podle me je to hrozný fake a kdoví co by se stalo, kdybych si masku chtěla opravdu objednat...
Skuste si do googla dat meno toho lekara/nic nenajde, ani nenajde nic o nej vo svete, ani to ze niekde nieco vyhrala - takze s najvacsou pravdepodobnostou to robia niekde v cine z bohvie coho........