chcem sa spytat ze ked budem mat sex prvy krat ci stihnem urobit moju partnerku skor ako seba, ake mate s tym vy skesenosti?
a este ked sa partnerka urobi ako to da na javo? a este:) ked sa urobim do kondomu tak co po tom mam ist hned na wc to odhodit, sa pytam aby to nebolo potom trapne
otazocka na prvy sex :)
ahoj.. zasa som tu a bolo mi vycitane ze som velmi radikalny a neviem co vsetko.. slubujem ze sa polepsi! :)
no co mam povedat na tvoju otazku? je to tazke.. nemam s tym skusenosti.. ale chce to isto cvik.. ved uvidis po urcitej dobe sam.. hlavne radim rozvijat skor citovu ako telesnu lasku :)
ono to cloveka omrzi a potom co...
je veľmi pravdepodobné,že ju prvý krát neurobíš vôbec...ale to nie je žiadna tragédia...
Tak keď chceš vedieť, ako to bolo prvýkrát so mnou a s priateľom.... obaja sme to robili prvýkrat.a mňa to tak bolelo, že on sa vraj ani nespravil,lebo videl,ako to znasam ja.ale pri dalsom milovaní to uz bolo lepsie.ovela.a pre oboch.
radsej sa pytaj co by si rad vedel :) al ja uz idem spat tak ti zajtra rada poradim
no napr. ja sa pri sexe malokedy spravim i ked sa partner velmi snazi,ale vzdy ma spravi tak ze jednou rukou ma prstuje a druhou drazdi klitoris,ale to je asi tazke a aj ruky z toho bolia,ale vraj to stoji za to :)
myslim si ze by si sa nemal zatazovat takymito vecami. podla mna je divne si ist prvy krat zasukat a mat naucene naspamat ze ako co kedy...najkrajsie je to podla mna spontanne...a okrem toho ak twoja holka vie ze si neskuseny tak sa ti urcite nebude smiat alebo tak...