Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedá sa mi vobec spat už vyše týždna!

Príspevok v téme: Nedá sa mi vobec spat už vyše týždna!
zbludiladusa

z nicoho nic,nemozem spavat,ako mam aj problemy v rodine,v škole,ani v partnerskom vztahu sa neni čím pochvalit,ale to mam už strašne dlho,cize nebude to tým.ale už vyše tyzdna nespím,presne 10.noc
chce sa mi strasne spat,lebo som unavena,telo by chcelo spat,ale mysel neustale funguje,je bdelá!!!
tak som po týždni bola u Mudr,dala mi Frontin a sanval na spanie.po tych dvohc liekoch zaspím na 4 hodiny,aj to trhane.Alebo na 8 hodín,podla toho,aku si dám davku.
som zufala,nechcem ,odmietam žiť na liekoch,som strasne mlada!!! mam len po 20-ke
nechcem tie sproste lieky,lenže nič ine mi nepomaha,nechápem,co sa mi stalo.nič ,ziadnu traumu som nezazila,neviem si to nijako vysvetliť:(
jednoducho to prišlo.
skoro som zomrela,ked som nemohla spat celych 7 nocí !! nič :( ani na okamih :(len som hrozne bola ospala.
no bdela stále
nikdy predtým sa mi to nestalo,maximalne,že som jednu noc celu nespala,ale potom som to na druhu dospala.
prirodne preparaty mi nepomahaju,
čo sa to so mnou deje ?:(
teraz mam zavrate,brnenie v koncatinach,najma v lavej ruke.strašne sa bojím,ci to neznamena nejaku chorobu.!!! poradte prosím vas

B.Z.

Ja mám 36 a zatiaľ sa mi nestalo, že by som nespal celú noc preto, že sám nemôžem zaspať...Len keď mám nejakú žúrku, vtedy som bdelý, aj to hneď po jej skončení zaspím :-)

modracik

zbludiladusa:vyskúšala si včelí peľ? v tabletkovej forme od nemenovanej spoločnosti,už pomohol mnohým,je to doplnok výživy.Názov a kontakt, kde si ho prípadne objednáš, môžem meilom.

Agnes998

Toto co popisujes poznam tiez dobre. Mne pomohol liek Mirzaten, je to antidepresivum tretej generacie, nie je navykovy, berie sa kazdy den jedna tabletka pred spanim a spi sa po nom naozaj dobre. Prve dni som dokonca spala niekedy aj cez den, tak som z neho bola ospala, ale to sa za kratko upravilo a potom som spala uz len v noci. Brala som ho mozno pol roka, za ten cas sa moj spanok uplne znormalizoval, potom som ho vysadila a problemy so spankom sa uz nikdy nevratili. Mala by si trocha zmenit svoj nazor na lieky, nie je dobre cpat do seba chemiu pokial nie je dovod, ale pokial je dovod, tak nie je dovod preco vahat. Kopa ludi berie vselijake lieky lebo musia, ja mam napr. ekzem ale ked beriem lieky, nemam s nim ziadne problemy. Ked som ich nebrala, robili sa mi bolestive pluzgiere. Nechapem, preco by som mala trpiet cervenu svrbiacu kozu a pluzgiere ked na to existuje liek ktory mi pomoze a pritom nijak neublizi.

zbludiladusa

lapry tak mna ťaží veľa vecí:(ale boli už aj horšie obdobia,a vtedy som perfektne spávala:/ že som aspon vždy zaspala,aj ked po 2-3 hodinach,od začťiatku ležania,ale zaspala som!a teraz nič,dívam sa do blba:(
neviem,čo so sebou ,vážne..mam probelmy,jasne,ako každý,mam stresy,mam nervy,vynerváčená som každý den,ano,to je pravda,vela veci sa mi prieči,ale ..nespať ?:( ved to je choré

zbludiladusa

skusala som babeny,všeličo:(med a mlieko mi nepomáha,to je zbytočnosť,taketo veci mne nepomáhaju:( a vobec nie žiadne prirodne preparaty,ved ja mam problem ,ked si dam 10 mg diazepamu !:( nemozem vobec spavat.dnes som po diazepame, zaspala na 3 hodiny aj to trhane,pritom nemam skuskove,ešte ma len čaká:(ale aj tak som dost mimo z neho,no takto nespavat nemozem predsa :(
davam si magnezium stále,snazim sa oddychnut si,vyvetrat pred spaním,všetku spankovu hygienu dodrziavam a predsa nespím:(

lahnem do postele zufala,zubožena,že sa mi da spat staršne a nespím do rána,som bdela :(
už neviem ako dalej :(

miki25

veď kľudne trochu relaxu. ono dosť aj stres môže robiť podobné príznaky, čo si dala na záver. tak by nezaškodilo trochu horčíka, ja tiež mám veľa stresu prakticky skúškujem už 5 mesiacov v vkuse. k tomu sa pripravujem na štátnice...

Lapry

Ahoj skús sa uvoľniť, napustí si vaňu (teplá voda upokojí telo i myseľ), tiež pomáha med (1 čajová lyžička pred spánkom). Večer sa snaž upokojiť myseľ, pusti obľúbený film (nič smutne, najlepšie komédiu), dopraj si sladké (med), poriadne vyvetraj (najlepšie sa spí pri nízkych teplotách) .. Držím palce !! :)