Ahojte, prosim, dokedy je herpes na perach prenosny?? Priatel ho ma asi tyzden, ale uz tam ma len chrasticku, je to este prenosne?? Bojim sa ze to chytim aj ja, a to nechcem, kedze herpes som este nemala a viem, ze toho sa clovek uz netbavi :( tak si radsej ani pusu nedavame ani nic, dokedy treba abstinovat?? mame pockat kym zmizne aj ta chrasta?? :) vdaka za rady
Dokedy je herpes na perach prenosny?
kým je živý.
To viem ze aj ja ze dovtedy dokedy tam je, len neviem ci chrastu pokladat este za herpes a teda nieco infekcne a prenosne, alebo je to uz len chrasta, proste zoschnuta krv a pod. nemokva to ani nic, proste vidno len chrasticku...
skarabeuska - to mas fajn, ked si imunna, bud rada :) no ja to radsej skusat nebudem, fakt to nechcem chytit :D jedine ak by som vedela, ze uz to prenosne nie je...
Ahoj,
ja som tiež ešte nikdy nemala herpes, priateľ ho máva veľmi často, ale stále som sa nebránila ho pobozkať, (akurát jemnejšie, aby ho to nebolelo) nedostala som herpes, a to takto fungujeme už 5 rokov. Asi som imúnna. Takže je to dosť individuálne...
tak asi dovtedy, dokedy tam je :D
Nikto nevie??