Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HIV

Príspevok v téme: HIV
Robčo

zdravím, začínam byť duševne na dne... bojím sa že dostal vírus HIV, bol som s ženou ktorej zdravotný stav nieje možné uplne dotvrdiť ako nezávadný ( viete čo tým myslím) a už prešli 2 tždne od ono incidentu a mám bolesti v krku a jemne zvýšenú teplotu okolo 37,3... vela som toho o hiv čítal a bojím sa že mám prvopríznaky, dokonca sa bojím že som nakazil svoju sestru ktorá je v nemocnici so zistením zápalom v krvi ale doktori zatial neurčili že z čoho to môže byť ( má 10 a určite som s nou nemal pohlavný styk)pri sexe som použil ochranu ale orálny sex ktorý mi robila bol bez ochrany... prosím povedzte čo mám robiť, neviem či som paranoidný alebo nie

adri 136

Nenakazil si sa,pouzil si ochranu takze ziadne obavy.Oralne sa neda nakazit hiv sa neprenasa slinami len stykom a krvou.

Robčo

mám len 18 ... a fakt som po psychickej stránke na dne, nechcem umrieť tak skoro a chcem viesť normálny život a nechcem aby sa zničil kvôli mladíckej nerozvážnosti

philips

Fúha, doporučujem ti nechať si spraviť testy. Je síce pravdepodobné, že je to len náhoda, ale nikdy nevieš...