Ahoj baby, ženy, slečny. Mám taký problém a dúfam že mi s ním nikto poradíte ak budete vedieť. Nikdy som nemala problém na tvári s ničím akurát sa mi tento rok urobili drobné pupencové svrbivé mapky v okolí brady potom nič a potom taká trojbodka pupencová pri nose, je to svrbivé suché a dráždi ma to šteklí sú málinko vypuklé a mierne červené, neviete o čo môže ísť??
Vôbec sa v tom nevyznám takže netuším ani to či ide o ekzém, akné, alergia atd. Kožná mi povedala že to môže byť čokoľvek a vymenovala mi asi 25príkladov a že mám tieto veci obmedziť až úplne vylúčiť. Napríklad kozmetika, používam niveu, kadečo z Dm drogérie, (z lekárne nič, môže to byť problém?), povedala aj že to môžu robiť mužove fuzy pri bozkávaní,mužova kozmetika. Nechcem veľmi vylučovať moju kozmetiku ked mi nikdy nerobila problém, neviete niečo dobré z lekárne nejaká bioderma alebo mi poradiť o čo ide ? Mali ste také niečo ? Zbavili ste sa toho, čo by ste mi poradili chcem aby to zmizlo keby aj niečím z lekárne. Aj drahšie. Vyzerá to približne takto.
Drobné pupencové svrbivé mapky v oblasti brady a úst, o čo môže ísť?
skus to 3 dni potierat kalciovou mastou, je to suche pod tymi pupencami? asi to bude len taka lisaj, o chvilu to zmizne...