Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápal moc. mechúra - nakazil ma partner?

Príspevok v téme: Zápal moc. mechúra - nakazil ma partner?
Babuláčka

Caute, nemam so zapalom mocoveho mechura velke skusenosti, preto pisem sem. Je to trosku obsiahle, ale to len preto aby ste chapali situaciu...
Priatel bol na firemnom vecierku minuly vikend. Hned ako prisiel boli sme spolu, hovoril mi zazitky, celkovo, ze ako sa mali. Vraj boli dlho do noci vo welnese aj s kolegynami, kupali sa, saunovali...klasika.
Poobede sme mali sex. Pocas neho bolo vsetko v pohode, ziadne bolesti. O par hodin som vsak zacala pocitovat tlaky v podbrusku a na konci malej potreby ma zacal boliet mechur. Toto sa stupnovalo a co som v noci zazila neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi. Celu noc som mala striedavo horucky a zimnicu, nevedela som, ci mam kramy, lebo zo mna uz nesiel moc, ale cista krv! A ta bolest :( Neskutocne to bolelo. Hned rano som bezala na urologiu a ked ma doktor vysetril, este po mne zacal hucat, ze kolko s takym silnym zapalom chodim, ze uz mi to "sada" na oblicky....Povedala som mu, ze len vcera ma to "chytilo", z coho bol dost prekvapeny. Preliecila som sa a dnes som uz ok.
Stale ma vsak napada otazka, ci ma nemohol nejako nakazit partner. Ked sedel v malickom bazene plnom bab, kadeco mohlo byt vo vode...Neviem, vselico mi napada. Samozrejme priatela z nicoho neobvinujem, ale nechapem tomu, kde inde by som taky silny zapal dostala... :(

zbludiladusa

tak to je teda silný zápal!! já mám chronic.zápal.močm.mech. a ešte som krev nikdy nemočila!!
tak to te nakazil jedine on nečím hrozným:/:( nejaké bakterie nebo co.
no možná že si byla prechladnutá i drív,a toto ti to vystupnovalo

Maoam

no to teda byt mohlo, ale to by chlapec musel byt ochotny nechat sa vysetrit u urologa alebo dermatovenerologa (stery na kultivaciu a citlivost)