teda v akej kombinacii?skusala som sa odpalit s xxxxx xxmg pol balenia ale nic mi nebolo...nepoznate dake lieky na spanie alebo analgetika, ktore sa lahko prehltaju a po ktorych umriem na istotu?
Kolko liekov dokaze usmrtit 60kilovu dospelu zenu?
Je ti niekto oporou? Rodina?
čo robiť s depresiou, je mi hrozne mam pocit že sa zadusím
no dostsla som jeden mail, ze ak im nedam na seba kontakt, ze mi to liecenie sprostredkuju, ale nakoniec som isla sama...teda nie dobrovolne, lebo ma zobrala zachranka ktoru zavolala moja znama ked ma vonku nasla s podrezanymi zilami...a ti ma vzali na chirinu zasili ma a potom smer psychina
Ladyopium, ak sa ťa smiem opýtať.Sprostretkovala ti psychinu táto stránka?
bella, ja 568,annemary ta tema je stara, uz ten pokus mam davno za sebou, skoro som umrela no nastastie zijem ako tak...mesiac nato som si podrezala zily a akurat dnes som sa vratila zo psychiny po 5 tyzdovej liecbe...
myslim si, ze po zivote nieco je...ale po samovrazde som si nie ista...neviem...skusim sa opytat farara ked pojdem najblizsie do kostola lebo teraz som bola uz
Dievcata, tetaniu ma cca kazdy 10 clovek. mam ju tiez a velkych rozmerov, ale zapamatajte si - to nieje choroba! proste hodte si rano Mg pripadne Ca, ked sa pohorsi, tak si dajte neurol atd. bohuzial depresia je uz zase nieco ine. tiez by som isla tam, kde Bartosova. Dufam, bohuzial musim s tym pockat kvoli niekomu v rodine, jeho by to zabilo. takze este niesom na tom tak zle, su stavy, ked uz na nikoho nemyslite. tiez nevladzem a asi najlepsie stavy mam, ked rezignujem. Moj zivot je proste o tom, velke nic, vycitky, dokola hladanie novej prace. lieky beriem moc nezaberaju, len ked si dam aj alko. lenze vtedy som zase manicka. a co sa tyka Ivety BArtosovej, tak ziadnulasku nenasla, vsak aj slepy vidi, ze ten Rychtar bol tyran. poznam to. druhy zivot neexistuje, ma proste konecne pokoj. dovolila si to urobit az ked sa ubezpecila, ze Arthur to zvladne. preto bola vyrovnana, lebo uz si to povolila urobit. moj nazor. tak dufajme, ze uz ma pokoj, ze nic ako druhy zivot neexistuje. a ak nahodou ano, tak nech da za mna na licko pusinku Péťovi Mukovi.
a čo tak všetky Ad-čka?
suhlasim s Mirante
teraz citam knihu zivot bez psenice, odporucam kazdemu, naozaj geneticky upravovana psenica moze nicit psychicke zdravie aj mnoho inych chorob sposobit, vela ludi ma na tu intoleranciu
Mám tiež veľmi nemilé skúsenosti s depresiou a stavmi úzkosti.
Veľké zlepšenie nastalo až potom, keď som úplne prestal jesť potraviny,na ktoré som mal intoleranciu (nie alergiu). Doporučujem každému aby si nechal urobiť test na intoleranciu potravín, aj keď nemá tráviace ťažkosti. A tie potraviny úplne vylúčiť. Ich obmedzenie aspoň mne vôbec nepomohlo; až ich úplné vylúčenie. Beriem aj nízku dávku antidepresív (Mirzaten a Escitil), ktoré u mňa zmierňujú nepríjemný pocit únavy.
bella, veľmi pekný príspevok, vďaka...