Pecene holuby

Príspevok v téme: Pecene holuby
ixooo

ahojte, chcem vediet vas nazor, zistil som ze ma rozculuju a trocha mi vysavaju energiu ludia co to maju v zivote lahsie nie svojim pricinenim, mal som taku priatelku, mam kamaratov, znamych, mam ich rad ale istym sposobom mi lezu na nervy, nemaju proste taku prirodzenu skromnost, mozno aj ohladuplnost k druhym, som podla vas obmedzeny ja a mal by som na tom zapracovat alebo tiez mate podobne dojmy ako ja ?

Sejla

Podla mňa je normálne, že ti lezú na nervy. Hlavne keď taká bola aj tvoja priatelka a už ňou nie je :)
GoFruit - on písal, že sa im darí "nie vlastným pričinením" - takže nie je to ich schopnosťami. Takých je veľa, majú tlačenky, protekciu, rodičov, čo im všetko vybavia, šťastie a bezočivosť, ktorá sa v dnešnej dobe cení, ako "líderstvo", "cielavedomosť". Ja zase skromnosť a ohladuplnosť oceňujem - nemám pri tom na mysli nízke sebavedomie a prílišné sebaobetovanie.

GoFruit

Ano myslim ze problem je v tebe. Pokial ti ti ludia neublizuju tak nerobia nic zle. Ohladuplnost ani skromnost nepovazujem za ziadne dobre vlastnosti. Preco by niekto mal byt skromny - len preto ze ty to chces? A akym pravom to odneho pozadujes? Ohladuplnost? K comu konkretne?
Ludia ktorym idu veci lahko su obdivuhodni. Skor mam pocit ze im zavidis ze tebe sa tak medari. Ja ludi ktorym idu veci hladko a same od seba, obdivujem. Znamena to, ze maju skvele vyvinutu intuiciu a perfektne poznaju urcitezakonitosti ktore im pritahuju to po com tuzia. Takze ja sa z takych ludi radujem pokial by mne nezasahovali nijako do zivota lebo to z tvojho prispevku nechapem. Ci ide o ziarlivost alebo ti niekto ublizuje.