zdravím vás. mám 26 rokov, moj (už) snúbenec ma 34, bývame spolu 3 roky, v lete min. roku sme sa zasnúbili. po zásnubach nás vzťah ide dole vodou. vytratila sa láska, aj vášeň. už to nie je láska, ako kedysi, sme na seba svyknutí, naviazaní, alebo neviem ako to mam nazvať. posledné mesiace sa k sebe správame ako brat so sestrou, alebo ako kamaráti. sex mame často, ale takisto to nie je ako kedysi. ked sme sa o tom rozpravali, alebo som sa ho opytala čo ako dalej, tak mi odpovedal, že sa nemam trapiť, že je to tým že sme dlho spolu, že všetko o sebe vieme, proste stereotyp, a vzdy sme to nejako uzavreli, a bolo dobre / ale vo vnutri ma to zožieralo proste a mala som to stale v hlave, mala som pocit akoby to jeho nezaujimalo, spraval akoby sa nič nedialo / pred 2 mesiacmi ma kamaratka zoznamila s jej známym ktory prišiel z uk., tak a bolo to, mala som to čo mi poslednu dobu chybalo, mala som vašeň, porozumenie, komunikaciu, vsetko, teda stale mam. problem je v tom, že v júni sa vracia do uk a chce aby som odišla s nim /.. ja neviem čo mam robiť, nemam odvahu sa rozisť so snubencom, nemam odvahu povedať pravdu rodine, pretože by ma odsudzili, kedže maju moja aj snubencova rodina elmi dobre vztahy/ no nikto o ničom nevie okrem mojej najlepšej kamaratky./Veľmi túžim odísť s nim, ale neviem ako to všetko skončiť pretože to nevydržim ďalej. už teraz mu ubližujem tým že ho podvadzam s iným a čim ďalej dni ubiehaju tym viac ma to trápi/... samozrejme,že nečakam od vas pochaly, ale možno ste niekto zažili podobnú situáiu... Vďaka za každý názor.
Nový život?
vztah nemusi vyprchat len stereotypom ale aj tym ze proste sa k sebe mozno ani nehodia...ked sa spolu nastahovali mala 23 teraz 26. Mi povedzte ze ste sa nikto medzi 23 a 26-tym rokom zivota nezmenili?! clovek stale dospieva menia sa jeho oacakavania od zivota, sveta , partnera...ja netvrdim ze tu nejde o stereotyp ktory sa mozno znova dostavi v dalsom vztahu, ale-mame len velmi malo informacii k tomu aby sa dalo jasne vehlasit kde je vlastne problem.
Kat08-mi ti nepovieme kde a preco vas vztah zlyhava-ci streotyp, alebo si proste nesedite-to musis zistit sama. Kamaratka ma priatela uz 10 rokov. medzitym ho takmer opustila kvoli nejakemu spanielovi ci co-co chcel aby spolu byvali v nemecku. bola z neho nadsena, ale nakoniec zistila ze ju len vyuzival.nastastie dostala rozum skor ako spravila nieco zavazne, nechala ho a vratila sa k priatelovi a su stastni ako blchy. a to si musis vyriesit-co citis k snubencovi! nie je podstatne ci chces toho druheho, ale to ako velmi chces snubenca! pretoze ci sa rozhodnes ist do UK alebo nie-tvoj snubenece si zasluzi byt s niekym kto ho bude milovat a pre koho bude ten prvy! ty by si sa nemala rozhodovat medzi snubencom a tym druhym ale iba ci vobec chces zit so svojim snubencom alebo ti celkovo treba hladat dalej!!! mozno len hladas dobrodruzstvo a vzrusenie...ale ver mi, kazdemu je raz koniec!!!a ja som clovek co ma precestovane toho hodne...
a myslíš že s tym novym priatelom to bude lepšie??ako dlho ho poznáš?,čas,stereotyp vždy príde,a bude to podobne ako s tvojím snubencom.je to tak,ved uvidíš,začiatky sú všade krásne,daj si otázku,lúbim ešte svojho snúbenca?,ak nie,tak odíď,ale ak áno-tak zabudni na priatela z UK,nehovor snubencovi nič,a snaž sa aby váš vzťah ožil.držím palce
suky ako ty, kat86, by mali zit v izolacii spolu s podobnymi vajciakmi muzskeho pohlavia. tam by ste sa mohli sukat medzi sebou a mat vasen kazdu noc s niekym novym.
keby si byvala so mnou, dostala by si 24 hodin na opustenie obydlia, inak by ta potom prisla vypratat policia.
co mas robit? odist do uk a po troch rokoch, ked skonci vasen, sa zase nechat sukat niekym dalsim.
no ak spávaš s iným, nemáš nad čím uvažovať ... vzťah so snúbencom čo najskôr ukonči, už len kvôli snúbencovi, netráp ho a nenechaj, aby mal vzťah s osobou ako si ty ..nech si nájde osobu, ktorá ho bude ľúbiť a nebude ho podvádzať ..
Povedz mu pravdu a mas po probleme, snad si ho nechces vziat ? Ci vyspat sa s niekym je pre teba ako pokecat si ?
ale už spíš s jiným,už vlastne miluješ jiného,tak ako co tady chceš po nás ?:)nerozumím docela
pŕítelovi rekni,že si ho nemozes vzít,vždyť prepána,jak by si to asi tak chtela?chceš si ho vzít i po tem všem?to nesmíš,rozídete se.byl by to nezmysl.normálne mu rekni,že máš jinyho.co je na tom?to se stáva predsa...
a rodina to pochopí,když uvidí,že si šťastná s jiným,nechápu,co rešiš
tak a teraz čo mam robiť?
Keby bol problém len stereotyp, tak to by sa dalo riešiť. Ale ty ho už normálne podvádzaš, chcela by som vedieť, ako zmýšľajú ľudia, ako ty. Čo si myslíš, že sa to ešte dá vrátiť spat a on ti odpustí a zase ti bude veriť? Bol by hlupák. Alebo mu to chceš tajiť a necháš ho žiť v klamstve? To si myslíš, že sa to nikdy neprevalí, navyše, keď o tom vie ešte aj tvoja kamoša?
Váš vzťah skončil tým, že si ho podviedla.