Partner ma klamal, vypisuje s inými!

Príspevok v téme: Partner ma klamal, vypisuje s inými!
zbludiladusa

dobry den všem,
snažím se písať po slovensky,aby ste mi lepšie rozumeli.
v skratke.chodím s partnerom už roky,vyše styroch rokov,vyzeralo to nádejne ,uzasna láska,no po roku som sa s ním rozišla(vazne dovody),potom asi o tri mesiace jeho neustaleho obliehania a nedania kludu,ma znova namotal do vztahu.odvtedy sme mali síce burlive obdobia hádok,a tak,ale chodil isme spolu,a chodíme dodnes.cele 4 roky.Avšak kedže viem partnerove heslá na nete,na roznych nickoch,neviem proč,asi zo zvedavosti,mi napadlo,nech sa tam pozriem.A zistila som neprijemne niečo:(čo ma velmi zabolelo.v čase,ked som sa s ním rozišla,tak vypisoval na roznych strankach inym babam,na zoznamkach,na pokeci,atd.:(:(a chcel si niekoho ineho najst,stazoval sa na mna tym babam,ze sem ho poslala ke vode.že je zo mna sklamany a tak.
ale FURT medzitym ako s nimi psal,tak za mnou každy den chodieval,nechcel se rozist,opaloval ma,stále dobiedzal,stále vyvolaval,
avšak chcel si najst ine baby nejake aj už v čase nielen ,ked sme boli rozídeny,ale aj ked už sme sa opat k sebe vrátili:((( normalne plačem pri tej predstave.že vlasten chcel mat niekoho v zálohe,kdyby neco.kdyby som mu navždy dala zbohom:( veelmi ma to raní.Odvtedy však ,od toho burliveho obdobia som nenasla nič,ziadne maily,neviem..ale z toho obdobia rozchodu a nasledne vztahu "druheho " ano.:( a tvralo to strasne dlho,dokonca trištvrte roka :((((((((((som sklamana,nestastna z toho,vím,bolo to pred dvoma rokmi,ale aj tak !!! neviem,co teraz s tým...

ako mam tomu chápat ?:( mna uhanal,a pritom hladak si inu znamost.čiže jeho láska nebola az taka cista a uprimna,ako vravieval..
vždy mi rikal,že miluje hodne len mna a nikoho ineho:(a teraz som zistila,že to nebolo vobec tak,čiže asi ma chcel naspat len preto,aby nebol sám:(lebo už mal na vztah roky,a chcel niekoho,hocikoho,ja som to byt nemusela :(
teraz mame celkom dobry vztah ..ale toto nado mnou visí.
neviem,ci mu to mam povedat ,že o tom viem a vobec,ako sa teraz zachovat :(

MultiLevel

zbludila dusa, si ta ista osoba, co pisala o problemoch v sexe? Ach dievca....
Poviem ti, co bude nasledovat. Napiseme ti, aky je vas vztah naprd, nielen po sexualnej stranke, ale po VSETKYCH a ty budes dookola chciet, aby sme ti poradili co robit. Ked ti napiseme, aby ste sa rozisli, stale budes hovorit o tom, ako ho milujes a bla bla bla...Podla toho, co citam a co uz o vas vieme z predoslej temy, nemate dobry vztah. Nech sa to teraz zda akokolvek fajn, NIE je to fajn...Mate strasne vela problemov. Ved uz len toto...rozmyslaj. Namiesto toho, aby si okamzite riesila s partnerom TO, co ta zaujima, radsej napises na forum, kde sa pytas "co mas robit", respektive "preco sa tak sprava". To je v pohode vztah? Nepovedala by som.

Agnes998

No pekne to od neho nebolo, pohovor si s nim o tom, preco to robil. Ze si niekoho hladal ked ste boli rozideni sa este da pochopit, ale ze to robil aj ked ste boli spolu je uz horsie. Uvidis co ti povie a podla toho, aj podla toho aky mate vztah sa zariad.

zbludiladusa

skusenost1 teraz tu nejde o jeho penis:( riešim celkom jiné veci:(
máme pekny vztah teraz,nehádame sa,vela sa nasmejeme,chodím ena vylety,taka oddychovka teraz,
berie na mna ohlad partner,kde si četla,že NE?
ja ho nechci jenom tak po vyše styroch rokoch opustit:(prožila sem s ním velmi dlouhu dobu:(prakticky od puberty

mam vsak teraz takýto problem:(uplne me to odhalení šokovalo:(nevím jak dál,poradte prosím.
co udelat ???

skusenost1

Ako mozete mat dobry vztah, ked sa stazujes na to, ze kvoli jeho velkosti nemozete mat sex?
Okrem toho si pisala, ze neberie na teba ohlad a ty mas potom velke bolesti.
Boze baby, kedy vy konecne dostanete rozum a budete konat logicky.
Kopni ho okamzite do zadku a najdi si citliveho a najma s mensim... nech si konecne uplne stastna!