Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

Marsmeloun

elkei ahojko .. mám všeobecnu cakala som 2 mesiace a volali mi aj z nemecnice zo sekretariatu aj z poistovne a zas potom z nemocnice ... neboj oni ta nakontaktuju :)

elkei

Marsmeloun, prosim ta, aku mas poistovnu, vseobecnu? Ako dlho si cakala na odpoved, ti volali z poistovne,ci z ambulancie?

snehuliena

v ponelok 17.12. ma operovali. Pustili ma domov stredu a v nedeľu som išla na prevez, potom asi 4x po týždni.1x po mesiaci. a už len o rok v prípade ťažkostí ihneď.

elkei

Tak to mas super...tisko zavidim :-) Dufam,ze do leta sa mi to podari. A po operacii, ked ta pustili domov, ako si chodila na kontroly? Zaujima ma to,lebo som mimo BB

snehuliena

Elkei držim palce :-)Ja už nechodím, na kontrolu idem až o rok. Všetko je v poriadku,mením šatník a teším sa z nových menších prs.

elkei

No ja este cakam na vyjadrenie z poistovne :( 5.3 vypisal doktor ziadost,tak vyckavam, vyckavam a kazdy den rozmyslam ake bude rozhodnutie. Dufam, modlim sa, nech mi to schvalia.

Snehulienka, tebe sa ako dari? Ako pokracuje hojenie? A ako casto si chodis na prevazy?