Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

Gubka

Ahojte baby.Tak zajtra idem na ďalšiu kontrolu, dúfam, že bude všetko OK. Trochu viac ma pobolieva ľavá bradavka,je dosť citlivá na dotyk, no určite to chce len čas. Inak som v pohode, prsia si krásne sadajú, som fakt spokojná.Zatiaľ sa majte krásne, potom sa ozvem, ako som dopadla.

vierka57

Gina dakujem velmi pekne za rady....u ortopeda som bola prednedavnom a ten mi naordinoval lieky aj rehabilitacie...teraz zacinam rehabilitovat....sam ortoped mi povedal ze mam chrbticu v strasnom stave...takze ako si napisala par krat tam este zbehnem, a nejak sa ho budem snazit "zmanipulovat" na nejake odporucanie.....este by som sa chcela spytat ci nahodou neviete ci to v TT alebo v Pezinku preplacaju...mam VsZP

Cufka

Gina, trafila si klinec po hlave s tymi bolestami....ja som bolest chrbta nikde nepripisovala prsiam...ja som chcela zmensit a modelovat preto ze mam proste take "lajdaky" uz od mladosti..nikdy som nemala pevne stojace prsia....bolesti som stale davala ze matrac je zly, ze zle stojim, ze sa hrbim...no ale preco? lebo ma to taha k zemi :o))) a takisto aj ked som teraz schudla z prs mi islo dolu minimum...vcera som to oznamila mame a zobrala to docela dobre i ked povedala ze nie som ziadna celebrita tak nemusim mat pekne kozy....a hovorim jej preco nie? ved najprv su to zdravotne problemy a potom nech to aj trochu vyzera...sak ja si musim kupovat tricka o dve cisla vacsie kvoli prsiam....spodok mi potom lieta okolo tela :o))) tak a teraz budem uz len cakat do februara.

delinka

A ešte som sa chcela opýtať, ked mám vyšetrenie od ortopeda (aj ked cca 7 mesiacov staré) musim ešte nejaké absolvovať?

gina333

Ahojte dievčatá,ak vidím, tak nás je tu pekná kopa adeptiek na OP. Vy čo ste na začiatku s vybavovaním, tak vám môžem len doporučiť aby ste čím skôr začali behať po lekároch, ak to chcete skúsiť na platbu cez poisťovňu. Najprv treba chodiť k svojmu praktickému lekárovi s bolesťami chrbtice/ najprv ani prsia nespomínať/ a tak
"otravovať a otravovať" že nepomáhajú lieky a pod., potom rehabilitácia, vypýtať sa na neurologické vyšetrenie, prípadne potom na ortopedické a tam treba ísť aj viackrát na kontroly. Možno sám lekár nakoniec povie, že tie bolesti sú aj tými "melonmi" a vtedy treba "udrieť"/že keby operácia pomohla,tak by som si ich aj dala zmenšiť / a keby mu to stále nedošlo, tak ho poprosiť, či by sa k tomu nemohol vyjadriť.A takto si to obehať u neurologa, ortopéda,gynekologa. Gynekolog musí dať urobiť mamografické vyšetrenie prsníkov alebo aspoň sono, oni to už vedia obvykle.
A keď to je takto zhruba pozbierané, tak treba vyštartovať za plastickým chirurgom, ktorého si medzičasom môžete vytipovať.
Treba na to pár mesiacov, ale možno to stojí za to. lebo tie bolesti chrbta naozaj prídu, u niekoho skôr, u niekoho neskôr. Ja som mala 21 tiež možno keď som o tom začala uvažovať,hoci vtedy ma ešte chrbát nebolieval.Prešlo asi 5-6 rokov a už sa bolesti začali hlásiť. Teraz som sa už definitívne rozhodla a idem na OP.Mám už o dosť rokov viac, a preto už viem, že ťažkosti prídu určite, môžete robiť čokoľvek, nezabránite tomu ani cvičením ani dietami ani pevnými podprsenkami ani ničím. A samozrejme ani tvar prsníkov sa vekom nevylepšuje, iba naopak.
Mám to za sebou, dnes mi to prišlo aj na papieri, že mi úhradu schválili. Dá sa to, tak začnite čím skôr,lebo to trvá dosť dlho tak či tak.
A len tak ešte na okraj,
tak toho dr.Červeňa som aj ja zvažovala, lebo viem isto že je výborný v tom čo robí, ale oni to nerobia na poisťovňu len za hotové.
A MUDr. Csaba Tóth je tiež
veľmi šikovný, aj toho som zvažovala.On pracuje v mamacentre v BB ale aj v súkromnom zariadení. V Mamacentre sa tá podstúpiť OP aj na úhradu poisťovňou, v súkr.zariadení nie.Písala som s nimi,mám to v zálohe.
Vyzerá to hrozne,ja viem to vybehávanie, ale inak to asi nejde. A napokon je možné, že aj tak skončíte s bolesťami a ťažkosťami u neurologa i keď o pár rokov neskôr. Tak sa majte a nevzdávajte sa.

s

Cufka

Vierka, tak skusk tu TT - Euroclinic...o dalsej klinike v TT neviem, potom je este dalsia v Pezinku - Institut Estetickej Mediciny ale na tu doktorku som citala len zle recenzie, pozerala som to kvoli tomu ze tam operuje aj dr. Cerven z BB ktory je vraj vynikajuci ale strasne dlho sa u neho caka. Ja som volala do BB a konzultaciu mi davali na jun 2014 a povedala mi ze ked tam pridem tak termin na zakrok bude urcite az na rok 2015. Tak som si to nakoniec dala do Ustavu lekarskej kozmetiky a hotovo, sice trosku viac pytaju ako som bola pripravena ale akoze kaslem na to. Momentalne si riesim nejaky vyhodny uver, aj o tom vam dam vediet kde je najlepsi.

vierka57

ahojte baby :) mam len 21 ale zato rovnaky problem ako vy....prednedavnom som zacala mavat fakt brutalne bolesti chrbta a rozhodla som sa ze definitivne musia ist tie meloniska zo mna dole... len mam strach a neviem kde si mam co vybavit...ci ist najprv za ortopedom a neurologom alebo co...citala som si vase prispevky a kedze studujem v TT bolo by asi najlepsie ist na operaciu tu len neviem ci mi to preplati poistovna kedze zaplatit to nemam z coho. moj obvod je uz teraz 80H-I. prosim keby ste mi mohli nejak poradit :/

Gubka

Baby práve som zistila, že som napísala blbosť, mala som dostať 5 dní PO opke a už je to 11 a nič. Ale bude to tým stresom, lebo už to cítim:))))

Gubka

Ozaj dievčatá, chcem sa spýtať, či náhodou neviete alebo nemáte skúsenosť s meškaním menzesu po operácii? Ja som mala dostať cca 5 dní pred opkou, a už mám 11 dní po opke a stále nič. Myslím, že by to mohlo mať vplyv, narkóza, antibiotiká, krvácanie pri operácii, trochu aj stres a tak....Prosím ak niektorá máte s týmto skúsenosť, napíšte, či je to možné. Tehotná určitenie som :))))))
Vďakaaaaaa....