Zmenšenie prsníkov

Kostička

Ahojte všetky, ďakujem vám za rady. V Šaci to robia aj na úhradu poisťovňou, lebo tam bola aj jedna moja známa. Ale keď tam pôjdem, zistím si, koľko by opka stála, aj keby mi to nepreplatili. Že či viac alebo menej ako v súkr. centre.
Radšej chcem pobudnúť v nemocnici 4 dni, 1 deň sa mi vidí málo. A už mám vybavenú mamu k deťom, je tu samozrejme aj manžel.
Zuziynka, fotodokumentácia, to myslíš sono alebo ešte niečo iné? Prosím napíš, lebo vo štvrtok idem ku gynekologičke, aby som všetko vybavila.
No neviem ako to zvládnem malú nedvíhať, bude mi to ľúto, ale dúfam obe to zvládneme...
Potom dám vedieť ako som vo štvrtok dopadla.
ahojte...

zuziynka-pear

Kostička, prajem ti dalej vela trpezlivosti pri vybavovaní a ak ti možem poradiť, ked budeš posielať lekárske správy do poisťovne prihod im tam aj foto dokumentáciu prsníkov..a inak po opke sa určite budeš musieť šetrit minimalne 3-tyz..

gina333

A dievčatá VIERKA a VERONIKA
ako pokračujete,kde ste sa stratili? Lebo myslím,že na tomto fóre sa dobré rady a skúsenosti sypú fakt z každej strany.Treba si len prečítať aj stránky späť , možno aj pár mesiacov. Stojí to za to.
/len tak medzi nami, ja som tak začala asi pred rokom/

gina333

Ahojte všetky!
Už mi to očakávanie "krajších zajtrajškov" riadne naplnilo hlavu! Už to riešim nielen vo dne, ale sa mi už o tom aj sníva. Že som bola už v nemocnici,všade som hľadala veci, čo som si doma zabudla,
blúdila som po chodbách a výťahoch a bola som celá natešená,keď som stretla aspoň toho "môjho" doktora. No len zase mi chýbali moje veci.. no teda! Musím sa skľudniť, dnes som sa bola aspoň vykoňovať v posilke.
Ešte kým sa dá.
Kostička, a už si si zistila, či v Šaci robia redučknú operáciu prsníkov aj na úhradu poisťovňou? Lebo to je súkromná nemocnica,radšej si to zisti vopred. Držím palce.
A čo sa dvíhania dcérky týka, tak si myslím, že pár týždňov po OP ju dvíhať isto nebudeš môcť. Je to fyzická záťaž a to sa nedoporučuje
asi 6 alebo až 8 týždňov, to ti lepšie povedia tie, čo to už majú za sebou,však baby?
Zuziynka, Gubka ďakujem,
že ste stále ochotné byť s nami a dávať nám silu vydržať. Do pekného hojenia...pa.

Kostička

Ahojte, tak ja som sa už pustila do vybavovačiek, mám už papier od ortopéda aj neurológa, obaja odporúčajú zmenšenie, čo sa veeeľmi teším. Priložím tam aj snímky chrbtice a vo štvrtok idem ešte ku gynekologičke, tam by mi mali spraviť asi sono.A potom sa chystám do Šace, uvidím, či mi tam povedia.
Keď myslím na operáciu, mávam zmiešané pocity, ale vaše komentáre ma vždy pozitívne naladia, som šťastná, že som objavila túto stránku.
Takže, tie ktoré to už máte za sebou, píšte a povzbudzujte nás, ktoré sa na to chystáme!!
Ešte by som sa chcela opýtať, či budem môcť po opke dvíhať dcérku, teraz má pól roka. Ako dlho sa asi budem musieť šetriť? Díky.

zuziynka-pear

Ahoj,
Gini, najprv ti chcem velmi podakovať ;)) a chcela som ti tu aj ja niečo napísať, ale ako som si prečítala Gubkine slová tak k tomu nie je čo dodať.. Úplne presne to popísala :)) Presne také isté skúsenosti mám aj ja..
Na kontrole mi dr. povedal, že sa mi to tiež krásne hojí a v pondelok idem na vybratie niektorých stehov.. Ked som čítala, že 4t. si bola doma Gubka, tak ma to zarazilo, lebo ja som sa chcela trepať už buduci utorok do roboty.. hovorím si ved sedím len v kancli tak pohoda, ale predsa len zostanem ešte asi doma :) aby bolo všetko ok..

gina333

No vieš čo Gubka, tak si mi zahrala na strunu, že som sa v tejto chvíli začala tešiť. Doteraz som sa vytešovala viac z toho, keď som videla ako to zvládate jedna za druhou. A teraz sa to už aj mne kráti. Ak to bude takto aj u mňa ako je to u teba, tak budem spokojná.Takto nejako by to mohlo byť veru. Hneď mi je lepšie na duši,aj sa zrazu menej bojím. Dík,a pa.

Gubka

gina333 jas om to v práci naservírovala asi týždeň pred opkou a bolo.zmenu vidia len kamošky a rodina zatiaľ, nakoľko sa nosia zimné bundy, tak to aź také viditeľné nie je, ale budeeee- keď sa oteplí :)))) a inak som to tiež moc nerozkrikovala, tí čo nevedeli a nevedia mi vravia, že som schudla :)))

No a tí čo to videli a vidia veľmi chvália apoviem ti,odvtedy ma ešte chrbát poriadne nebolel,čo je fakt super.

gina333

Jááj Gubka, ďakujem ti za info
a povzbudivé slová. Je to výborné,veľmi mi to pomohlo.
Počujte kočky, vy čo ste už poupravované na pekno! Nepíšete, či si tú zmenu všimli ľudia z okolia a ako to vnímajú.Ja som zatiaľ nikomu nepovedala čo chystám,vedia to len doma.Ešte som si ani nevymyslela ako to neservírujem v práci.Ale asi rovno, tak je to najlepšie.
:o

Gubka

Zuziynka-pear dík za opýtanie, mám sa super,bolesti skoro žiadne, jazvičky sa krásne hoja. Na ďalšiu kontrolu idem o 3 týždne.
A ty ako s bolesťami? Dá sa v pohode? Len sa pekne šetri,lebo aj keď to tK veľmi nebolí, pri nepozornosti si môžeš ublížiť.
Tak sa len šetri a nechaj sa pekne obskakovať. :))))